Saturday, July 2, 2011

Half year is gone!

Assalamualaikum,


 
walamak wei...tup tup dah masuk bulan 7,..half year gone! Ape pencapaian?? Nan adooo!!...eh wait wait...ade ade...my son! hehehe =)

Lame sungguh x berapdet blog ku ini...Orang len cerita dah macam2. Aku ni terperam je sume source..haddoii. Padahal x keje pun!

Ari tu plan nak tukar personaliti blog ni, still lagi tersangkut2. Myb dalam minggu ni aku akan cari masa utk tukar paparan blog nih.. Dah lame pun pakai skin nih...nk plak merasa skin layer len!

Owh masaa...sungguh pantas ko berlalu...byk mende yg aku nk kene catch up! Byk mende yg aku nk kene kejar!

Semoga dengan half year yg berbalance nih, aku dapat capai ape yang aku nak!...

To all my frens and famili members yg dah kawin dan bakal jd pama,..BIG CONGRATS to all of u!

0 baby's note!:

Post a Comment