Thursday, July 28, 2011

Rindu Kerja

Assalamualaikum,

Sementara nak tunggu kek masak meh berjimba di blog dulu. Masak Kek? A'a since aku x keje ni ade la wat biz kecil-kecilan ckit. Most customer my pren n ade gak few FBians, n etc. Alhamdulillah boleh la rezeki ckit2. Tapi aku rindu nak keje, rindu nak bz2 kat ofis, rindu nak g meeting, rindu nak kelam kabut siapkan keje sume...rinddduuuu babe!. Dh terlebiy rehat aku kat umah ni. So far aku dh antar resume to most company, tunggu diorg call for interview je ni. Hopefuli dapat. Ari tu dh dpt call from IBM but had to decline.

Dah nak masuk bulan 8, n x lame lg puasa! Waaahhh sekejapnyee. Dulu time puasa aku ade baby dalam perut. Now puasa baby dh ade atas perut. huhu...Harap2 puasa kali ni dapat Full cam tahun lepas.

Skrg ni rs cam boring n xtau nk story pe kat blog. KAlao nk di ikutkan memang ade mcm2 cite..pasal aku la, pasal hubby la,,pasal baby laa..pasal korunk laa...eh!...hehe pasal mcm2 tp xtau mane nk begin last2 tersimpan terselit mcm tu je.

Ari ni aku kene siap 2 Red Velvet Cake n 2 Apple Cakes. Dari pagi td aku start baking. 1 RVC nk kene antar mlm ni, 2 apple cake anytime siap antar ke kat kedai die...1 lg aku tgh pk nk wat ari ni or esok..since aku nk wat fresh bake kalo bleh!...Xpe2 tawakal bg boleh. X lame lg aku akan anounce kat korunk new biz blog aku...tp xde surprise dah la..sbb korunk sume dh budget kan blog hape...cume len ckit la.

Nazhan plak duk kat umah nany. Bukan aku xmo jg, tp nnti jenuh aku nk jg die n at the same time baking..Die bukan nk duk diam. X lame lg 7 bulan...huhu dh lasak ok die ni. Nanti la bebile aku cite pasal die. Kemain die skrg ni nak lepas2 tangan bile berdiri. Xmo org pegang2 tangan die dah. Dr awal smpai skrg x abis2 paksa diri utk lakukan sesuatu, to prove that he can do it..he is a big boy...Alaa cayang mummy, jgn la cepat sgt besar. Mummy x puas lg gomol2 ok. Dont leave mummy too soon.

Ok la, stop sampai sini dulu bebelan aku. Nanti aku update cite best.


0 baby's note!:

Post a Comment