Wednesday, August 24, 2011

Baby Play Yard

Assalamualaikum,

Nazhan at the age of 7 months die dah bleh merangkak, berdiri with support, berjalan dgn pegang tangan. So now memang susah nak control die. So I was thinking nk dapatkan mende ni utk die kalo murah lah. Kalo mahal sgt susah ckit lah nk ckp kn.

Actually nazhan dah ade baby cot die, yg tok mama beli kn but to bad I misplace the skru...oowwhh screwed me! Aku pun x hingat mane aku letak lepas masa hantar katil tu kat aku. Puas cari tp x jumpe. What I remember skru tu dalam beg kaler ijo or merah. See still blur2 which bag...errrghhh. Rugi la kn x pasang katil tu. Ade ke kedai org jual skru katil baby je?...So dun suggest Play pen ok. more or less play pen n baby cot tu same je.

Ni katil yg die pegang kiteorg nk pasang hari tu. Skru ilang!


I nak mende di bawah ni...called Play Yard!
Baby Play Yard



Die ade byk type actually, but i nak yg simple2 je. Senang nak carry mende alah ni, pasang kat mane2 n senang I nak wat keje if die duk kat dalam box tu,..x perlu nak stick ngan die je.


Xkn nak letak Nazhan kat dalam box ni kan. Sempit plak tu. Skali die bangun tergolek plak raga tu....hocay x lawak!

Help me ok...inform I where to get this at reasonable price. Dapat yg second hand lg bagus.


12 baby's note!:

.:Mrs. Engineer:. said...

sy pn cm teringin nk bli bnde ni...pastu ltak bola byk2...uhu

suria said...

zihan ader jer baby cod yang portable..harga dlm rm180++ jer..or maybe ledih murah..

elyina said...

my fren jual play yard tu around 400. memang bagus tu..senang nak tinggalkan babykan..

Maznie Omar said...

weh hot mommy! sampai hati letak dia dlm bakul.. hahaha! cute betul :D

mama.and.kids.junction said...

alahai..
saya da jual le yg second hand.
kalau yg baru, skrg promo rm399 je, nak?

tak pun, keep visiting our facebook page. kalau ada yg sampai, saya akan upload sana. tapi kena cepat2 la yang..

circleheArt - another story... said...

skru utk katil biase ada jual kt kedai hardware..tp kena tau saiz la,berapa panjang and besar die..i pun skrg ni tgh cari play yard for my 9mth baby..

Anonymous said...

Hi mums, just to share a website selling brand new play yard at cheap price .

http://forum.lowyat.net/index.php?act=ST&f=11&t=2394730&st=0

Anonymous said...

Great post.

My webpage - help with medical school interview

Anonymous said...

Awesome article.

Feel free to visit my weblog - Good Marketing Videos

Anonymous said...

When some one searches for his required thing, so he/she wishes to be available that in detail, thus that thing is maintained over here.


Also visit my blog post nude man

anisrissa said...

Saya jual dengan harga murah sis..jom beli
12 + 2 (free ball) RM420 free postage s.m
wasap 01116287801

Albert jack said...

Hi I was searching for the blogs for many times, now I have reached at the right place. thebabyguides

Post a Comment