Thursday, September 15, 2011

Loreal & Garnier Sales

Assalamualaikum w.b.t,

Tadi masa lunch sempat pegi me'recce' barang sale kat Sri Petaling sementara menunggu my colleague g settle urusan bank.

Loreal & Garnier Products Sale dan Baby Kids Apparel Sales
Tempat: Hotel Sri Petaling
Date: 14/9/2011 - 18/9/2011
Time: x sure

Macam2 product Loreal & Garnier u all bleh dapat kan kat sini. Dr penjagaan muka, badan, make up, penjagaan rambut sume ade. Untuk Men pun ade gak. Harga memang SALE!

Sambil2 tu ade gak booth perfumes (ni x ori!), glasses (prada,gucci 50%!) and watches. Ni aku x bape interest sgt.

So aku sempat rembat 2 barang ni je. Nak rembat lebiy2 kene hengat tgh bulan nih. Esok mau berjimba2 lg. Tahan je la napsu nih from grab many things.

Age Lift Firming Mask & Eye Roll-On

Nak beli kat supermarket confirm aku x terbeli punye...bukan pe, pk byk kali b4 nak spend utk mende2 nih. Since ade %, y not kan!


Amacam? Ade nampak harga di situ?..Kalo di supermarketnya brapa???

Datang lah ke Hotel Sri Petaling utk grab barang2 ni if u r one of Loreal & Garnier consumer.


0 baby's note!:

Post a Comment