Wednesday, September 21, 2011

Raya & Ofis Warming

Assalamualaikum w.b.t,

Dah sebulan lebiy aku di company baru ni. Sekejap je, dah sebulan! Harap2 aku dalam perform task aku dengan baik kat sini.

Last 2 weeks dapat biz card n phone for ofice use. Aaaahhhh lega. Kalo x sure melambung lg bill kali ni.

Nice right??....
My new biz card...nama glemer!

Yesterday telah berlangsungnya 1 majlis jamuan hari raya 3 comps (AT,ER & VS) skali n ofis warming VS.
Di bawah adalah secebis kenangan Raya di ofis baru, 22 Syawal 1432H (20/9/2011).

Isnin malam kuar g beli barang2 kat Giant and potong2 barang. Pagi My Mama buatkan...Sedap!

Lontong Ibu Mertuaku...korang hade??

Ni hasil pembawakan kawan2 ofis yg len....

Kuih and Dessert Section

Sponsor by...
Satay Kamil

Ni pun sponsor by staff
Desserts; fruits, fruit cocktail n caramel

Staff yg wat kan...
Sardine roll, pulut kuning & salad

Ni sah2 kuih tunjuk2...hehehe

saki baki kuih raya

Sponsor by bosses n staff
Laksa, Lontong, Lemang, Rendang, Nasi Briyani Kambing/Ayam

Ade sesi celebrate birthday, tp masa ni malas nk berlari2 anak ke bahagian ofis amik camphone ni. But wana wish to August & September Birthday Girl & Boy...Happy Birthday!
Sume gambar di atas adalah sebelum jamuan. Gambar semasa dan abis jamuan x sempat nak snap, sibuk makan, layan tetamu n mengemas.


3 baby's note!:

sha said...

psstt sakae sushi tu pork free tapi tak halal la yang. my fren penah tanya kat manager dia...

NahiZ (chynk) said...

...actually same je ngan sushi king...cume certain food je xleh makan...anyway thanx menegur! =)

Maznie Omar said...

Sushi king mcm i pernah npk logo halal, next time i double check, not sure la plak...

Post a Comment