Sunday, January 22, 2012

CNY Entry

Assalamualaikum w.b.t,

Hi oollss...tgh cuti2 mesia kah??...Chinese cuti korunk pun jimba kah??..Same when Raya kan. What a lovely holidays..I loiikkee!. Tp I CNY + weken holidays ni x p mana pun. Just melawat kawasan sekitar je...borink kan. Seriusly nak berjalan jauh guwe serik tgk jem2 yg xbleh di makan itu. Stress weh nk p holiday nk kene sesak2...then balik dr holiday pun nk bersesak2 balik. Aduhai..tp inilah senarioo di Mesia nih. Jem memanjang. So holiday sebegini adalah langsung tidak bermakna bg ku n hubby. So next alternative harus la bercuti tanpa stress sesak jalan raya next year iaitu melancung ke obesi. hahahaha...sure hubby gelak kan saya...duit bape sen nk fly!...Nk fly balik kg pun berkira...kuwakuwakuwa...k shadap!

Cuti di rumah walaupun agak membosankan kerana repeating routine tp x se stress nk holiday di luar. Maka nya kami sekeluarga relax2 saja, sambil memasak lauk yg agak luar biasa n watching movie je. X pun keluar pegi kenduri org kawen.

3.00pm continue berblogging after balik dr kenduri nebor kar dewan bukit mewah. See!!...Dh terlupa dah ape yg aku nk cite...huhuhu..

K la..sambung len kali je la...Nak layan Nazhan men ngan sista die...pembuli sunggoh budak tecik nih..adik die pun pasrah je la kene buli...

K Happy Chinese New Year to all Chinese!


2 baby's note!:

Anah said...

anah pun cuti duk rumah jgk, suami gi main bola, hari minggu rasa cam hari2 biasa. Nak gi holiday pun terkejut tgk hotel rate yg mencanak naik, so duk rumah diam2..huhu

ZihaN ZamberI said...

hehe..a'a Anah. Leceh kan...kite cuti time org x cuti...hehe. Anah duk mane?? Kiteorg jalan2 KL je la...plan esok nk p berkelah!

Post a Comment