Tuesday, January 17, 2012

Nazhan's Lil Sista

Assalamualaikum,

Susah sgtkan nak nampak saya upload entry. Ntah la...malas! Cite tu ade je...tp hero ni asyik kacau je once I touch lappy or tabphone....Goorraaammm den!

K la,..proudly to announce that Nazhan dah ade baby sista. Baby nih aku xyah susah payah nak preggy 9 bulan bagai. Nih Baby segera je.

This baby I adopted from Pn NoraAnne Burn. She is one of my FB fren. 1 day I saw her post that she is giving away few of her kittens. So Ahad lepas bergerak ke rumah NoraAnne Burn kat Puchong after lepak kat IOI Mall. Sesat gak la nk cari rumah die....sekali call dh kat depan umah die ghupenyeee... maaalluuuuu~

Berkenan yg sekor lg, but BF adik ke kawan die kot dh booking..so I pun pilih la yang ni coz die sekor je yg pelik...len sume ade kembar memasing.

Nazhan ni bukan bleh tgk mende...sume die cakap " Cat...cat....cat". Dulu pandai plak ckp fish kalo tgk Ikan...ckp Bird kalo nampak burung terbang...Now tadak, sume "Cattt"


She is cute, fun, playful, manja...n her name is Ginger

Mula2 men nazhan suke buli adik die...

Pg td dh berdamai,..tolong tengok2 kan adik die....

Actually rindu nak bela kucing. Dulu Tiger, dah larik tinggal kan umah after kene marah ngan papa sebab die curi lauk. Then Helmet, kucing jalanan yg selalu singgah di rumah. Die pun dh hilang.

Bukan pe, saje nak train Nazhan untuk menjadi seorg yg penyayang. And die x lonely, men ngan kucing. Mummy bleh wat keje len...likkkeee FB! =D



1 baby's note!:

Nora Anne Burn said...

alolo...cute jek both of them..!!;)

Post a Comment