Tuesday, February 21, 2012

Giler Kupon Diskaun

Assalamualaikum w.b.t,

Sape giler sini?...Haaa x ngaku la tu giler...Orang giler x serupe ye!...faham?? ok jom baca entry giler kali ni...tp giler ke?..dah cukup giler...

Since mende alah ini wujud, aku selalu je jd tak ketahuan. Sebab mesti gatal tangan nk tgk gak offer2 die ni. Sape x suke kan kalo shopping ade %...Sape x suke enjoy luxirious dgn harga murah. Ade ke?? Ko Hado??..Like Air Asia tagline Anyone can Fly...Nowadays anyone can enjoy everything at lower or middle price!..Fun?...Sangatttt!

Sape tau list ape di bawah ini??...Penah try sebelum ni?...Ape yang selalu anda beli?

Pada sesiapa yang x tahu meh cini rapat2 saya cite kan..Ape ke mende nye mende alah inih??!! Rapat2 dekat2...aceeh cm jual ubat plak.

List kat bawah ni adelah list kupon diskaun (%). Kat sini ade mcm2 ads diskaun, cth macam buffets & foods, spas, vacations, hotels, manicure/padicure, services, devices n many more. Pendek kate offer2 itu sangat mengiurkan dan menggugat hati serta kedudukan kewangan saya. Bukit Antarabangsa kalo hari2 di tarah bleh clear jugak...apetah lg duit simpanan di bank. Habis utk offer2 cam ni.


So here I make a few list of website yg i visit to view best offer. I know few of my frens pun memang giler beli mcm2 kupon kat sini..Kan Ederq?? =p

Dalam banyak2 mende yang die offer aku selalu beli food je la. Servis ape semua tu x brani lg nak beli sebab penah baca bleh dikatakan byk bad review...tp tingin gak nk amik pakej spa yg murah2 tu...sliming package ke...heuweuweuweu...Laki aku plak asyik cakap, "huh mummy ni abiskan duit je"...padahal die pun tumpang sekaki gak!...hehe

So sesape penah beli selain dr makanan share la kat sini...kasi up sikit level konfiden nk amik servis spa n slimming...korunk selalu beli ape ek kat sini?? =D

Bak kate I, why we should spent more when we can spent less n still enjoy the luxirious! heewewewe (sagit girl memang cam tu!)

ps: minggu ni celebrate ann kupon Hotel Istana...Next month plak Japanese Buffet..yeehaa!!

4 baby's note!:

sue zainun said...

leh tengok nih..tq

The.Confession.Of.Ainlicious said...

babe...ain mmg suke beli voucher2 coupons ni...quite murah n mmg berbaloi2...xkisah la voucher mkn ke spa ke or even karoake...yg pntg all of these never cost me a fortune...mostly below rm50 je :)

ZihaN ZamberI said...

sila tgk..tp jgn addicted sudeeyy..hehe
i mcm pntg nmpk murah ckit..sure gatal nk buy...

ZihaN ZamberI said...

ain, zihan selalu beli mkn je..u penah amik spa n slimming ke? apw review? servis diorg bg tip top x? ke servis pandang sebelah mata?? sbb diskaun...

Post a Comment