Monday, February 20, 2012

Hangout before Pop Out!

Assalamualaikum w.b.t,

What a wonderful weken I had with my to lovely boys. What about your weken?

As usual Saturday kiteorg x pegi mane. Pagi, hubby kene attend class Insurance. Ptg ingat nak kuar skali hujan x hengat. Makanya tidak ke mana-mana hanya lepak2 di rumah. After Maghrib ingat nak hubby kuar jenjalan..skali die wat sibuk itu ini. Haruslah guwe merajuk dengan beliau and late night supper kuar ngan skali ngan adik hubby g makan KFC. huuhuhuhu....tido dalam kekenyangan!

Hari Ahad plan jumpe my fren Eila & Hubby (Zack) kat Great Eastern Mall (GEM). And kalo datang sini harus lah melepak Cozy House. nyum nyum...wat a sedaplicious lunch we had on that day. Like usual la our menu Fillet Asam Pedas, Mix Vege & the best Squid with Buttermilk sauce in town...oowwhhh sooo gguuuddd! Kalo rindu nk makan sotong goreng tepung kat Kuala Perlis, harus lah dtg sini. Mahal cikit tp sangat berbaloi. Plan nak bawak my family plak ke sini. Lagi pun si Eila ni dh nk Malatooppss next week so harus la makan best2...nanti nak kene pantang pas tu!

After lunch time, bawak Nazhan g berjimba2 di Kidzsport & Gym plak. Ye la kn lepas makan xkn nak titun plak...haruslah bagi digest makan dgn light sport. Sonok gak berkejaran ngan Nazhan kat dalam tu. Best part bile tgk die amaze by colour balls yg banyak di situ. Kejap kutip kale hijau,..kejap kaler kuning,...kejap kaler biru...nk kutip banyak tangan ade 2 je..hehehe.

Hubby plak layan Eila n Zack pasal insurance. Hubby now is a financial advisor a.k.a insurance agent. He wants to help people yg nak plan their finance. After few hours kat Kidzsport kiteorg pun gerak balik. Before that I'm craving something sweet. And tetibe hubby pun mcm support n he wants the same dessert that I want, Mixed Berries Meringue. Kat Alexis ni few cakes/dessert die memang bessssttt!

Mood Nazhan baik...

Biar die men sengsorang...kiteorg menyembang!

Kusyuk men mende alah nih...after penat berkejaran, now kasi relax!

Hubby wit Eila's hubby and Eila discussing bout their insurance

Dem gud Pavlova Cake Alexis!

Next week mau ajak suami pegi KLCC sempena Motherhood Expo. This time nak ajak lepak makan desserts at one of the restaurant there. Nak tau which restaurant tungguuuuuu next entry!

Published with Blogger-droid v2.0.4

2 baby's note!:

nizabeba said...

kiutnye senyum nmpk gigi..salam perkenalan Zarihan =)

ZihaN ZamberI said...

...Salam perkenalan too Niza...=)

Post a Comment