Friday, March 30, 2012

Random March

Assalamualaikum w.b.t,

Hoollaaa sume...sowi la dh lame kite x update since the last entry. March kinda bz with work. Nak wat entry kat rumah pun cam susah bile rasaksa mini tu kacau. Asal mumy on laptop je die pun nk tumpang sekaki nk taip.

Actually die pun ade laptop, hadiah dari mak (babysitter mini raksasa) on his beday! Dok main mende alah tu sampai abis bateri. Bunyi pun ntah hape2 dah. Tp dalam ape jua keadaan mende dewasa jugak jd mainan die. So I'm sorry for not putting any entry.

Now kat ofis, lunch time so i curi2 jap berbloging. Sambil tu dgr ceramah Ustaz Kazim. Almaklumlah hari Jumaat kn, create session ceramah peribadi...hehe. Dgr ceramah2 ni bagus untuk mendidik hati, sambil tu berhibur dgn jenaka2 sampingan. Now Ustaz Kazem, Ustaz Azhar and Ustaz Don jadi Idola. Amboiiii mummy ni, sume ustaz je kn...Ustazah nye mane??...=p

Baru ari tu wat entry bulan Februari...today dah nak abis March. Any achievement?? (malu nak cite..huk huk),..

Tengok blog org lain ramai dh tukar interface. Blog ni je x tukar2 lg. Bile la agaknyee ek??...Nak pakai template ape ek?..Ke nk design sendiri?...Ade masa ke?..Talking bout ade masa...rs cam terbabas je setiap kali nk menguruskan masa. Haadduuiii...fail!....Kene ubah nih....

Weken ni aku plan nk wat satu lg recipe. Dh lame x masak best2, x baking....Myb malam ni boleh g shopping beli brg...Nak tau saya masak ape...tungguuuuuu next entry k...


Ps: siyesly not in the mood....sesape boleh bagi motivasi kan saya?? =p

0 baby's note!:

Post a Comment