Tuesday, September 4, 2012

Mood Off Entry

Assalamualaikum w.b.t,

waaahh wahhh tgk my frens punye blog sume nye dah hapdet...aku je x hadap nk hapdet lg.

Oowhh before that nak wish Salam Syawal to all. N i believe sume masih lg beraya, almaklumlah syawal sebulan. Open house pun slagi x abis syawal selagi tu la on n open.

Nak hapdet cite raya...nanti dulu la ek..

Nak hapdet cite rumah...pun kene tunggu abis cite raya lah...

Nak hapdet cite2 personal ....lagi la kan kene tunggu que haidar.

Mood den tertinggal kek mano ntah...nak hapdet pun maleh!

Hapdet ni je la dulu...untuk mengubat kesunyian n kerinduan korunk!! winddeeww keeww?? (soklan nk makan penampar)

Tetibe rasa cam nak kuyus cara express...komen ckit HerbaLife vs Alpha Lipid SDII.

Thank you.

2 baby's note!:

ettyzukhair said...

haha...nk kuwus drastik jugak..mood hari ni pakai baju raya kurung moden 4thn lps..rase muat2...bila duduk ade lemak tersembul...best ke SDII tu..??

sweetlavender86 said...

kak ann,kwn zura amek yg SD tu die ckp cepatt turun.tapi xleh amek karbo.kire same jugak mcm berdiet kot tapi amek SD ni mempercepatkan lagi proses mengkuruskan diri.nk try jugak tapi macam mahal je.yg herbalife zura penah try tapi lmbt sket la turun.heehe

Post a Comment