Monday, January 27, 2014

Baju Muslimah Cantik Online!

Assalamualaikum w.b.t,


7 days after the last entry adalah sangat tidak produktif. Ceeewaahhh...kemain lagi. Now another update pasal ssssshooooppppiiiiinngggggg (gedik ckit!). Ni bukan hal pompuan je k, lelaki pun boleh shopping kat sini.

So korang-korang semua dah gaji kan...dah kan..dah kan...gomen lagi la awal gajinya. Swasta pun rasanya baru je gaji ni....haaaa ape lagi.....

Time to spend of course....yeehaaaa!

Sekarang ni dah ramai wanita-wanita di luar sana mula berhijab. Dan fesyen-fesyen berhijab juga pelbagai, tumbuh bagaikan cendawan. Dan golongan lelaki pun tidak ketinggalan sekarang untuk berfesyen.

Soooo ladiesssss....ape lagi tunggu-tunggu ni. Serbu Zalora Baju Muslimah online sekarangggggg. Nowadays tak payah dah susah-susah nak drive pergi mall bagai. Save fuel, save toll, parking and etc. All you have to do is click saja.

Sleeveless Asymetrical Hem Top Reyna Blouse Laila Shirt Tyra Tunic Top

 Untuk blouse yang menarik seperti di atas by First Lady, Ethnic Chic dengan harga yang super duper affordable. Sesuai untuk bersiar-siar dan juga ke pejabat. Kroje den bertemu client, so kene la presentable ckit kan.

Not only that, Zalora pun ade Designers’ Exclusive Collection tau by Hatta Dolmat, Jovian Mandagie, Amir Luqman and Rizalman Ibrahim. For those yang suka kan designer-designer...

Tengok ni...

Greta Kaftan  Lady Brocade Classic Baju Kurung Color Block Felicia Baju Kurung

Menarik kan....sangat-sangat menarik dan teruja. 

Talking about price do not to worry...HARGA SANGAT BERPATUTAN! Even there is a DISCOUNT some more for certain item and of course la for certain period. Sila pantas menyoping...

Dah la murah..dapat diskaun lagi,....lagi lagi la murah...

Daleeda Tribal Maxi Skirt Haseefa Long Skirt Laura Danielle Maxi Skirt Ratna Palazzo Pants

Amacam...Cantik tak? Boleh di gayakan dengan pelbagai cara...mix & match.

 Apa lagi terjah laa website Zalora sekarang. Zalora is waiting for you....


Visit Zalora Facebook for more fashion info and don't forget to 'LIKE' their page. 

My time to shopping with husband credit card =p...daaaa

1 baby's note!:

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Post a Comment