Wednesday, February 5, 2014

1st Giveaway Ctmah Rahim

Assalamualaikum w.b.t,

Waahh rajinlah plak aku join GA bagai.

Kali ni join.....






## 1st Giveaway aku bermula dari 23 Jan 2014 dan tamat pada 17 Feb 2014 (genap Alisha 1y 6m)

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Now meh layan ragam anak bujang bongsu I sorang ni....


(1) Alamakkkk, mummy just caught me red-handed! (Gotcha!!).
(2) Mummy this is FUN, facing forward! More extreme than I thought....
(3) Err mum, can you let me out from this seat rather than you taking a lot of pictures of me.

*********************************************************************

Amacam??!! bleh tahan tak kalau cam ni. Sesak nafaaasss kan!..Anak orang lain elok je, behave je duk dalam carseat. Anak aku? Hahahaha..Ni baru nak masuk 7 bulan,..sib bek la journey dari rumah Babysitter to My house dalam 5km lebih kurang. And boleh la benti sebelah kejap kalo in case dia mengamuk dalam carseat. Kalau kate journey jauh lalu highway?? Tak tau lah nak kata apa. So far tak pernah lagi kuar berdua mahu pun bertiga je ngan anak-anak. Kalau tak, mau berkuntau aku dibuatnya.


2 baby's note!:

ctmah said...

dalam car seat pun heavy jugak ye syg aunty ni..hihi
thanks join. all the best k

Zihan Zamberi said...

thank u ctmah

Post a Comment