Thursday, May 22, 2014

Busy & Tiring

Assalamualaikum w.b.t,

Ollaa everyone. Sorry la dah 6 hari peram cerita. Nak masuk dalam draft pun tak sempat. 

Ni amik masa jap sementara menunggu official project document. Bukan tak nak letak entry tapi seriously busy kat ofis. Time lunch kuar just utk makan je. Actually dah 2 minggu stay kat ofis client di Cyberjaya. Ingat kan dah settle x payah pegi dah, sekali semalam on the way back to KL dah ade reminder to be at client place today and tomorrow.

Since tak de draft, normally I will blog according to my picture stored in my phone. But this time could be a priority entry. Kalo nak ikutkan bersepah gambar dalam phone yg in que utk di blog kan. Will curi-curi masa untuk wat entry.

This few days I've been missing to somewhere actually. Trip 4 days & 3 nights. Ada drama yang saya akan share nanti. Dulu ada gak drama masa babymoon Yogyakarta tapi saya langsung tak sentuh pasal tu. Maluuuu wehhhh....drama seabad.

Trip kali ni mengujakan dan agak meletihkan. Kesuntukan masa untuk enjoy semua benda. Tapi tak se best trip yang lepas to Club Med Cherating. Need to check whether I blog about this or not. huhuhu....see see see,..banyak entry lapuk...huhu.

Ok lah..need back to work. later will meet u again....wait ok!

0 baby's note!:

Post a Comment