Thursday, May 15, 2014

Passive Writer

Assalamualaikum w.b.t,

Salam sejahtera to everyone...again after 1 month baru nak update blog. Lately I've been busy with work.
Now dah start busy dengan project. Nak update but end up in draft.

So how's everyone life? Great?...Mine like norm..boring but busy.

My kids they are growing so fast...but hopefully I'm not missing anything seeing them grow.

Rasa nak active blogging but...how to say haa..

Orang kata curi-curi time masa kerja update blog...tapi I rasa bersalah plak.
Time kat rumah memang I spent most with my babies & husband. Kalo ngadap tenet pun via phone.
Nak update blog through phone I rasa cam a bit complicated. Nak letak gambar bagai, tak sama macam guna laptop.

Zaman U dulu after class or time cuti rajin gak blog. Time mula-mula kerja...Time sibuk nak kawen....Time preggy,....Time dapat anak. Masuk anak kedua dah kureng nak update. Why hah??

Tengok mummies lain selamber je bloging byk entry. haiiihhhh....again I think my time management is ke laut.

Will see after this. Am I able to blog lots story. I saw a few pun dah wat new design bagai...me? New design dah pending almost 2 years...melampau kan.=p Orang lain dah siap main domain bagai...guwe? again ke laut. kekeke

Sebut pasal ke laut...nextweek will be a trip ke laut. Wooowwweee...unfortunately hubby and sons x ikut. Just me and frens. Try to review about it ok.

1st of all I need to view back my draft and publish those...

Hope you gals not forgetting this blog ya....hew hew hew

2 baby's note!:

Allene said...

hi zihan....

i update pg2 before buat kerja... rasa rugi xcerita kat blog.. nnt lupa. kadang2 bila baca blog, baru teringat cerita penuh.. kikiki

Syima Syaz said...

beb... aku time patah kaki ni memang banyak masa... tp masa kerja pun aku bukan ada masa pun. weekend aku curi 2,3 jam masa Aisya tido, aku buat schedule post... sebab aku kan memang suka menulis... heheheh

ni url baru aku tau... harap kau tak boring aku suka tukar url.

www.syimasyaz.blogspot.com

eh aku nak request kau blog pasal beza gentle birth n home birth pls....

Post a Comment