Monday, October 27, 2014

Kebetulan??!! Coincidently...


Assalamualaikum w.b.t,

Terasa nak bukak balik the first entry yang I buat. 1st entry launching Sweetpea-Pumpkin. Kalo ikut realiti I start blogging masa pertengahan semester di Uniten. Tapi masa tu banyak upload cerita kat Friendster. Unfortunately, tak sempat a.k.a terlupa nak back up before friendster berubah 360 degree to gaming port. Kat Friendster, ada banyak kenangan dengan orang-orang tersayang. Ehh orang-orang??!! kekekeke....

Bila I bukak balik 1st entry ni, It was 26th February 2009. Mean a year before I got married. And 26th Febuary 2010 (Friday) is the day that we got ourself married. Coincidently! Actually kalau diikutkan, banyak gak kes coincidently ni.

Apa cerita coincidently korang?

Ada lagi satu cerita coincidently, masa mula-mula kawan ngan Mr. Kuchikuchikun (YM!). I tengah cari lagu 1st Lady (Never be replaced). And coincidently terdengar lagu tu kat MySpace Mr Kuchikuchikun ni. Pe lagi...mintak lah kat die. Kemain punye banyak syarat nak bagi lagu ni. And tetibe hati I terdetik, "die ke jodoh aku??". Bahahahaha....now dah jadi laki cheq!

Masa kawan ngan dia banyak gak la mende-mende yang coincidently ter-find out. Hmmmm life became more interesting...


Ntah pe-pe la kan coretan 1st entry. *tekup muka dengan bantal*

Share la kisah 1st entry korang...bila and apa yang korang coretkan....I would love to read!

Daaa...Selamat Bekerja!

1 baby's note!:

mama amir said...

1st entry saya pasal anak saya...coincidentnya berblog pada bulan 2 dan kami 3 beranak lahir pada bulan 2...Alhamdulillah....^_^

Post a Comment