Tuesday, December 23, 2014

1st LRT Ride.

Assalamualaikum w.b.t,

It has been long time I kept this pictures for blogging. Nothing much, just about my son Nazhan. The excitement of a train ride. Actually this is his first time LRT ride. Before this he already experienced with KTMB Train (Senandung Langkawi) and Electric Train Service (ETS) to Ipoh. And so this time let him experience with LRT.

Masa tu singgah rumah my aunt kat Setiawangsa, like usual kiteorg pergi visit dia. And kiteorg ambil peluang ni bawak nazhan and daiman naik LRT plak, from Setiawangsa to KLCC.

Peerrghh lama gila tak naik LRT. Kalau dulu ini lah transport paling senang nak bergerak ke sana ke mari and tempat selalu lepak pun KLCC (lepak je la, tak shopping pun).

Normally kalau budak-budak naik LRT dan nak bagi dia rasa seronok lebih sikit, kita akan duduk bahagian hadapan sekali macam gambar di bawah.

The front view..fefeling naik roller coaster!

Sangat excited sampai tak pandang camera

Again tengok depan..amik feeling speed!

Sampai kat KLCC, just walk around sekejap kat park. Then walk inside KLCC. And budak bertuah ni dapat kasut kat situ.

Masa singgah kat Harrods sempat bergambar ngan BIG BEAR. Actually cari scone kat situ, tapi on that day dah abis plak.

And masa ni, My First Lil Pumpkin just turned to 3 years old.


Consider this as one of his birthday treat. Berapa banyak beday treat untuk die sorang je...hehehe.

1 baby's note!:

L@iLy_MiMie said...

syoknya depa.. good boy.. 1st ride LRT anakku menangis takut sbb laju sgt.. haha.... meraung nk trn 1 lrt bleh dgr.. last2 terpaksa trn di pertengahan jln.. hihihi..

Post a Comment