Thursday, February 27, 2014

Lost

Assalamualaikum w.b.t,

Ollaa peeperl. What a boring blog right?? Sungguh ketinggalan sudah blog ku ini. Semakin dingin dan menyepi...

Ade a few entry in the list to edit and publis tp tahap kemalasan dewa masih menyelubungi diri.

2014...lame start for me! ppffttt. Tahap kemalasan x penah hilang....*boring*

Kalau tengok blog orang lain meriah je, macam2 diorang cerita.

When you click je my blog....krik krik...krik krik.....krik krik...
Sadis bukan...

Mostly my thought sume dah letak dalam FB. Tapi kalau dalam FB susah plak nak trace kan...

Actually right now...jiwa agak kacau...otak agak berserabut...memikirkan hal2 berkaitan diri sendiri.

Me 30!...What do I have in 30?!!...Other than kids n husband...what else?

I can't see where I'm heading to...like I'm losing my focus...losing my momentum.
Seriously I really willy need that....being focus and increasing momentum...

Maybe I should more time in each moment dating Him..then only I'm in content!

Tuesday, February 18, 2014

Susu Kambing Nubian Melaka

Assalamualaikum w.b.t,

Entry sepantas kilat..

Kepada peminat susu kambing NUBIAN in MELAKA

Visit this website : Nugomi Home Delivery .

So orang melaka jangan segan silu contact this person for home delivery. Tak payah dah korang nak bergasak pegi beli susu kambing. And I perasan susu lembu fresh pun ada jual,..tidak ketinggalan perisa chocolate...nyuummehh! Ni sume jenama FARM FRESH hoocaayy.


 


For those who is pregnant elok sesangat consume susu fresh ni...especially susu kambing. Nanti I share resipi berasaskan susu kambing which more lemak berkrim...=)


Wednesday, February 5, 2014

1st Giveaway Ctmah Rahim

Assalamualaikum w.b.t,

Waahh rajinlah plak aku join GA bagai.

Kali ni join.....






## 1st Giveaway aku bermula dari 23 Jan 2014 dan tamat pada 17 Feb 2014 (genap Alisha 1y 6m)

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Now meh layan ragam anak bujang bongsu I sorang ni....


(1) Alamakkkk, mummy just caught me red-handed! (Gotcha!!).
(2) Mummy this is FUN, facing forward! More extreme than I thought....
(3) Err mum, can you let me out from this seat rather than you taking a lot of pictures of me.

*********************************************************************

Amacam??!! bleh tahan tak kalau cam ni. Sesak nafaaasss kan!..Anak orang lain elok je, behave je duk dalam carseat. Anak aku? Hahahaha..Ni baru nak masuk 7 bulan,..sib bek la journey dari rumah Babysitter to My house dalam 5km lebih kurang. And boleh la benti sebelah kejap kalo in case dia mengamuk dalam carseat. Kalau kate journey jauh lalu highway?? Tak tau lah nak kata apa. So far tak pernah lagi kuar berdua mahu pun bertiga je ngan anak-anak. Kalau tak, mau berkuntau aku dibuatnya.