Tuesday, August 18, 2015

Hai Blog.

Assalammualaikum w.b.t,

Dah tak tau nak mula kat mana. Dah tak tau macam mana nak bercerita. Dah tak berapa nak active blogging tapi rindu juga nak blogging. But do not worry, I masih blogwalking kalau ada kesempatan.

Seronok membaca review, pengalaman dan pelbagai cerita kawan-kawan.

24 hours pun tak tau habis kat mana. Nak kata sangat produktif, tapi tak juga ke mana-mana. Hmmm bad time management I guess.

Blogging was fun last time...now anak dah dua, dah ada rumah sendiri makin banyak nak handle, makin banyak perlu diselesaikan. Blog terus tergantung tanpa berita.

Tapi ramai lagi yang berblogging, rakan-rakan grup FB masih active mencerita kan segala-galanya. Ada jugak tak bertahun tak update. Some dah pun lost contact, maksudnya dah lost perkembangan. At least kalau blog tu tau la kan perkembangan life memasing.

Mungkin I kena cari balik semangat blogging yang hilang tu.....*pi mana la En. Mahmmoood ni??!!*
Mungkin juga time management pun perlu dirapikan lagi. Masih lagi tunggang langgang.
Ni pun dah nak pukul 12am, tak reti-reti lagi nak off lappy. Esok bangun pagi mau ada yang tersengguk-sengguk nanti.

Ok lah semua...sampai di sini sahaja coretan yang mampu dikarang. Esok-esok kalau ada modal lagi kami sambung.

Good Night!

0 baby's note!:

Post a Comment