Monday, June 29, 2009

Kelepak kelepung...tebabboooow...

Assalamualaikum,

The end of my cousin wedding day! It was yesterday! And i'm so heppy for him! At last my bro already has a wife to take care of him..and he needs to take of her too!

Now x dapek dah la aku nk mengarut mcm dolu2 ngan die...since aku ade baby, dh x byk sgt dah aku ngadu kt die..everything sume kat baby je!

Yesterday nak kate letih sgt tu x la, but fun! Me n my baby jd pengapit untuk my cousin tu! And theme kaler is WHITE!! Pengantin pakai songket and baju kontemporari white..while me and baby pakai baju white gk! pinjam baju akad nikah kak yung and abg boy!..amik berkat!=D

To my dear fren Rohaida Rahmat,..SELAMAT HARI LAHIR & SELAMAT BERTUNANG! Maaf x sempat nak pegi kenduri seblah ko! Insyallah bile2 aku nak jumpe ngan ko! Celebrate nk??...hehe

On Saturday, byk time aku g menolong kt umah makchor aku! Siapkan barang2 nk kawin, bungkus bunga telur n etc..and malam, aku escape from majlis tahlil tgk Transformer!
Wakakaka jahat giler! tp xpe aku dh inform pun ngan org2 tertentu...sbb aku dh beli tiket awal lg..n kenduri tu aku dpt tau a night b4...adieh!

Transformer superb! I laafff you la Megan! erkk sound lesbo ke??...hehe but she's totally hot la...aku pun tibe2 rasa nk build up body cm die,..kasi hot meletup pom pom pom..(cam fire kraker CNY)..sure baby aku rs x selamat punye!! huhu

Tp sayang, aku termigrain plak malam tu..jenuh berketuk kepala ni! tp dihalang sekeras2nye oleh baby..dh x thn cm ne kn..aku ketuk la! Ms makan ubat bleh plak aku termuntah depan die..dek kerana sibijik uphamol! Sgt x cun kaaaayyyy!! adieh! (semmgnye aku mencik uphamol..!!)

But at the end lega ckit...baby antar balik umah mkchor mlm tu, lg pun aku dh janji nk sleep over...suke la makchor tu!! heehehe..

After wedding ceremony tu..letih2 pun sempat lg merayap alamanda k! Dating adalah 1 kewajipan..hahaha! x sedar diri nih..tamak. X semena-mena terserempak plak ngan Syimah n Buah Hati..acececece! ni pun dengar cite x lame lg...huuu kene merayap klang plak la after this...

sesi next kelepak kelepung will be cont with my frens episode...ME???
sshhhhhh...it's a secret! will be display soon...


Mrs Ina & Me


Pengantin!


Pengapit!

3 baby's note!:

z@ti said...

zihan..bila turn ko plak?? hehehe

NahiZ said...

zati: gulp!..hehe,..insyallah soon! ko bile plak zati..

eila said...

bukan main berseri pengapit yer... mcm rupa nak nikah dah....

Post a Comment