Wednesday, June 3, 2009

Selingan..

Assalamulaikum,

huurrmmm bile tgk cousin aku akad nikah ari tu..tertanya2 gak! nape x akad nikah kat masjid bukhary tu..cantek! Tp maybe la ari tu mungkin masjid tu penuh kot org nk wat majlis akad nikah!

Aku pun kalo nk ikut kan ade gak la tanam impian...nak wat majlis cara orang Perak! sebab aku lahir kat perak!..ape kene mengena ntah..huhu

So masjid yg aku rasa ada maknanye tersendiri ialah Masjid Ubudiah Bukit Chandan Kuala Kangsar! Dulu selalu gak turun KK and mesti pusing2 area masjid tu..tp x penah pun singgah kat situ...cume time aku join International Camp je baru dapat g situ! And kat situ ade Istana Lama Perak! Since that day aku aku sentiasa harap agar kalo majlis akad nikah aku bleh berlangsung kat masjid ni! Hopefully bleh jd kenyataan!

Some info about Masjid Ubudiah.



Best kan kalo tercapai.....lalalala (smbil berangan2!!)

tp....








kalo x dapat....sini pun jadi la!!



cantek gak kn!! =)

0 baby's note!:

Post a Comment