Saturday, January 23, 2010

WDP: SSF Barang Deco

Assalamualaikum,

Dah 5000KM lebiy ghupenye My KaCiP KiCaP tu merayap! So harus lah membawanya ke klinik Pro2 utk pemeriksaan biase. Alhamdulillah...terbelanja dalam RM100 je. Kalo x mau la terlebiy budget sudeyy..

After setle je terus gerak g amik Eila. Ape lagi, merayap area Jln. T.A.R la. Ekspidisi kali ni adelah untuk mencari barang2 deco macam lilin, bekas lilin, bunga, riben, n mcm2 la. Lokasi nye adelah SSF.

Tp sempat lagi melantak Twisted Potato, sseeedaaappp!

Kat SSF tu berejam gak la kiteorg kat situ. Tp very limited time sebab kiteorg g situ pun dah lewat. SSF tutup kul 7.30pm. haaaaiiihhhh sib bek 7.30,..kalo x mau la kul 10 baru nk kuar dr kedai tu. Siyes la berbaloi2 shopping kat situ. Cume x sempat nak carik vase and bunga je.

Dah kuar dr situ, g merayap jap kat pasar malam. Beli lg twisted potato tu.

Giler hape...gemuk laa wei!! << sound diri senirik. Tp dh abish melantak pun!

So this is the stuff that I've bought for DIY Wedding Deco.


DIY: Bekas Lilin

DIY: Lilin

DIY: Card

Cantek kan deco cm gini..



Result will coming out soon...
.

0 baby's note!:

Post a Comment