Thursday, October 20, 2011

Faheem Wardrobe membantu saya...

Assalamualaikum w.b.t,

Just wana share with all of you about this person. It's almost about 1 year ago, while I'm browsing searching for a breastpump and I bump into this website Faheem Wadrobe.

 

Kat sini I dapat beli breastpump Medela Freestyle set dgn harga RM1500 je. Kalo kat market luar memang x dpt. Sumenye RM 2k ke atas. And nak tempah kat kawan2 oversea mane de terpikir time tu. Masa tu Iffah stay kat area KL. So after last payment on the day deliver baby, petang tu hubby g pick up kat rumah die which is not far away from our house. Bukan die xleh pos tp dah dekat kan better la g amik lg cepat.



After balik dr berpantang I figure out my susu x brape nak kualiti & kuantiti pun kurang. Cam ne nak buat stok lg. To make sure Nazhan kenyang I have to feed him few time. Then Iffah again tell me to take shaklee supplement. Alhamdulillah susu meriah. Sekali pump je 10oz. Itu dulu...

Now...

I dh lame x consume Shaklee. And shaklee kat umah pun dah abis. Terus I message Iffah and she just confirmed me that Shaklee will arrive tomorrow. Wow! that fast??...Thank you Iffah.

Sejak I jadi pengguna shaklee hanya dengan Trial Pack Breastfeeding Set I rasa ianya sangat sesuai dgn I n bagus. Susu banyak, pekat n khasiat shaklee yg I consume masuk ke badan Nazhan.
Sepanjang penyusuan lengkap Nazhan selama 6 bulan die x penah sakit.
No Fever! No Flu! No Cough!...

Nazhan hanya dapat demam pertama masa die 8 bulan. Time ni shaklee dh abis pun.
Alhamdulillah produk Shaklee and doa serta tawakal telah membuatkan susu meriah n Nazhan sihat. 

So now I'm waiting for my shaklee to arrive so I can continue breastfeeding Nazhan until he's 2 years old! Challenging yet it's my responsible for his right!

Doakan saya ye! Doakan juga kawan saya Iffah agar biz nye sentiasa maju dan kerana kesudiannya membantu ibu yang dalam kesusahan mcm saya!


1 baby's note!:

FW said...

Thank you my dear zihan :)

Post a Comment