Wednesday, October 19, 2011

Nazhan dan Gincu...

Assalamualaikum w.b.t,

Ini story berkisar masa PD trip ari tu. On that trip mama bg die makan dragon fruit. Sedap n manis. Kalo wat ice krim gerenti terangkat. Nazhan ni memang dr baby kiteorg ajar die makan buah. Start with peach, banana, tembikai n macam2 lah die dah telan. Paling best tgk die makan durian. haaaa terorrr wooo!

Since ari tu aku x pack makanan die pepe, so bg la die makan buah dragon fruit ni...waahh stgh biji boleh habis ok.

Ni masa lepas breakfast...
    
Ni 1st time makan Dragon Fruit..terus jd dragon cute with lipstick!

    
This lepas balik dr swimming. Lapar x hengat!

Nazhan now dah ade 4 batang gigi, 2 gigi arnab kat atas, 2 gigi tikus kat bawah...
Sib bek die x start gigit orang lagi. Soon this cute little pumpkin will turn to little monster or else little rascal.
Please Nazhan dun be notty so much k...

2 baby's note!:

farahfatihah said...

alolo kiutnyer dier!!!!!
dah mcm pakai lipstick plak hehe

Maznie Omar said...

hahaha! comel giler.. :D

Post a Comment