Saturday, April 18, 2009

1st time beading

Assalamulaikum,..

It's blogging time,..ingat nk wat awal-awal td, tp sibuk ckit ngan beading my baju kurung! it's blue kaler! Since this is my 1st attemp so nmpk kurang menarik la..since aku xnk nampak cm artis dangdut(over blink blink)..aku wat design biase dulu..after that kalo aku rasa x cantek...aku tetas je la balik, wat len!! abis cite!

Kat opis ari ni ermmm cam biase...cm hambar but ok...now dh makin meriah...makin ramai staff...especially on Sales Dept! pas ni akan masuk new SI Sales Manager and new BDE,..i think my boss still hunting...n he wants male!...but he's defenitely not a gay...seorang pencinta wanita sejati!! mmuuaaahhaaahahaha (ampun boss!!)

Masa berkemas2 nk balik td...ternampak akan kelusuhan handbag aku itew..wew wew wew!! Sangat dah x cantek! die punye skin dh terkopek-kopek!..adakah agenda aku next month membeli handbag?? (let's search inside blogspot n fotopages..hehehe)...ermm budgeting bulan 5 masih lagi dalam perancangan! Nk kene beringat nih; nk g JB lg, nk cuti2 malaysia lg, nk bachelorette party lg...banyak gk event2 yg melibatkan ongkos yg milion2 itu..sedang kan gaji ku hanya la bape hinggit je..(huuu~ sangat x sedar diri)..n mende wajib is sebbing! x bleh kalo x sebbing! nanti mampuih aku esok2!

Malam ni xde keje sangat, aku pun menerai la wat beading senirik kat baju aku nih!
Ermmm pada mulenye aku wat sangat la tidak menarik...n nk xnk kene la tetas balik manik tu!..now dh nk almost done!...aku wat basic je dulu!...nnti dh terror baru wat canggih-manggih ckit!...now biar je la mcm mane pun...janji lip lap lip lap...anak papa!! hehhehe

Kemataan aku ini amat lah kemengantukan...i bet boypren aku dh pun tido..pasai die x balas pun msg last aku!..dn senirik mau ingat bile dh masuk fasa2 cm gini! Lagi pun esok die ade conference meeting kat area putrajaya (if i'm not mistaken) 8.30pg - 5.30ptg...so maka dengan itu seharusnyee la die dah tido pada waktu ini...Gud nyt muuccuukk!

Aku esok pun ade plan gak!! Yay!!...Hooraayyy!! At last dapat gak aku jadi nanny utk Baby Eizat kak Eleena! waaaaa sonok..sonok!! Excited! (biase la aku...mcm slalu!!)
so esok aku mule keje 9.30pg - 5.00ptg..lebiy kurang la!

huuuuu~ 0_o...aku dh mengantuk! esok aku letak gambar ni!...malam ni aku dh malas..
Nytttt~

ZZZZZzzzzzz

0 baby's note!:

Post a Comment