Wednesday, April 8, 2009

Cap Mmmmmmm...

Assalamualaikum,..


" mim..alip..lam..sin "....ape murid-murid ?? kkkuuuddeee ceeekguu...hahaha

Aku rasa tersangat2 la M_L_S mlm ni...nak siap kan mende2 alah nih!..Pe lagi kalo bukan proposal untuk client aku nih! Tetibe dh rasa cm x enjoy wat keje2 nih!..adieh!! Nyampah! Semangat yg hilang.....ke longkang! =D

Malam ni nak kene translate balik half of the proposal! N esok nak kene submit kat client tu by tgh ari...kalo bleh before 430...tp memandangkan at 2pm aku dh nk kene chow for meeting ngan MAIWP utk system requirement, new proposal!!!..so x bleh la nk lewat2 kn...N malam ni nk kene la study ckit pasal mende2 yg die nk tu...Bos aku pencinta wanita tu yg suruh aku study dulu,..nnti esok xde la nganga je!..huahuahua...yep! Bek BOS!!..(aku yg menurut perintah!!)

Ni actually aku break jap...layan blog ku ni!..nnti bersarang plak mcm blog2 yg dulu tuh!!..huuuu~ ciann! sawang bersepah2...debu sane sini!!...so kali ni nk jaga ckit..
Insyallah akan ku kibas2 sawang2 itu...huuhuhu

Pg2 tadi aku receive 1 call ni...ade panggilan for interview! huuu at last, for analyst programmer!...tp aku nih bleh ke aaa jd programer nih??!! gelabah gk ni nk kene study balik mende2 yg dh lame ditinggal kan..ni pun nk kene kibas2 balik kepale hotak aku yg dh bersawang nih...bukan bersawang je,..berselut melut dh ni! Sib bek aku arrange interview tu on Monday!..so sempat lagi la kalo nk menelaah..aku goreng je la dat day dengan ramuan semula jadi aku..n aku EL je la tht day~

Dulu dapat aku dpt panggilan Heitech Padu~...tp aku x g pun interview die,..pasai tgh sibuk ngan FYP aku!...rs cm rugi plak,..bapak aku cakap keje situ cm terjamin gak..tp myb bukan reseki aku kot...akan try again after this!..c how la!..now aku banyak je apply for developer punye position...tp xde sangkut lg!...ari tu sangkut cikgu kat damansara! tp x bape nak confirm n confident kn..so xpe la!

Okesss timessss uupppssss...aku nk kene cont kroje aku...later hupdate again!

ermm kak sara punye blog dh tutup...x besh nyee!! =(

0 baby's note!:

Post a Comment