Thursday, April 2, 2009

My Machineeee..

Assalamualaikum,..

huuuuu uuwaaaa...my machine dh kene hangkut!..stay kat HP nye service center. That one opis punye..so xpe la!..but since my personal machine also lingkup, i depend totally on opisnye pc...now both gone! uwaaaaaa... nk online hape malam2!

Ni pun rembat HP xstaf punye!...sangat x best!..x feel nk gune laptop! pasai die gabak ckit...bkn ckit la..banyak! huu~

My Personal Machine rosak pasal my bro gune...ape yg die gerodek sampai jahanam pc tu pun aku xtau!..adieh! sayang doowh!!..Papa aku beli masa mule2 masuk UNITEN tuhh! Before that Baby Acer,..Aku sayang sangat Baby Dell aku tu..banyak berjasa dari awal sampai la ia jatuh ke tangan adik ku...Geeraaammm hangin puting beliung x payah cakap laa!...aku ngadu ngan papa n mama...bleh plak diorg backing adik ku iteww!!..huuwaaa sakitnyee haati! Nk dapat sesuatu bende bukan senang k...i need to prove something and sacrifice something too...so x semudah itu utk aku surrender my Baby Dell tu...

Banyak jasa die kat haku sepanjang kembara ilmu ku di Uniten...Die adalah tempat aku memanipulasi segala data yang ada untuk di proses menjadi maklumat..die juga tempat aku menajamkan skill aku yg sedia tumpul nih!...So di atas khidmat bakti dan jasanya..aku sangat mennyayanginye..Die adalah kenangan! Die yg menghubungkan aku dengan Baby AM ku hampir setiap malam...malah sanggup berpanasan 24/7...kadang2 sampai sebulan x tutup.. (waaa nmpk sgt aku mengabiskan letrik uniten!!)

Baby Dell,..dun be sad k!..nnti kite antar awak g spital k!..kite wat check up!

ermmm banyak gak ek baby aku..ermm Baby Am (my bf), Baby Dell (My Machine), Baby Blue (My Nokia Sabun), Baby Blue II (My other Nokia), Baby GreenFish (SLK aku!!)..and last but not least..Baby HP (laptop comp),..yg ni baby tumpang kasih sementara! =D

0 baby's note!:

Post a Comment