Saturday, April 4, 2009

Wedding Fair again....

Assalamulaikum,..

Salam berbloging,..haha aku gian kah berbloging??..hoho sape yg baca??..xpe at least esok2..dh tua2..bleh baca balik!..kn??..kn?? (sdpkn ati senirik!!)

Sweet Breakfast

Pagi ni aku terlebiy teruja ke ape ke..aku xtau!..yg aku tau aku sampai awal kt ampang point nih!!..and ampang point pun x bukak lg!..heh heh heh..fadan muke aku!
So untuk elak kebosanan melepak tanpa sebarang xtvt...aku choose Coffee Bean utk bersantai jap!..sambil2 tu aku bantai la baca mags ke..baca paper on9 ke ape ke..ans jeng jeng jeng...bloging skali,...well aku tau content bloging aku xde la pe sangat..everything pasal aku je!..nk comment lebiy2 pasal issue2 len..akan di pertimbangkan kemudian! yg penting di sebabkan tag line ni "Kerana Diriku Begitu Berharga"..maka aku dahulukan diri ku dari perkara2 len...n org sekitar aku sahaja!..

Pagi ni part time job aku start 1030..xpe aku lambat ckit!!..sampai kul 7 ptg ni...kalo lastweek aku start 9-6 je!! Mcm bese,..keje aku fly kn flyers...then promo lebiy kurang...bebel lebiy kurang...then done! tp letih gk wooo!..tp aku suke!..memantapkan mulut aku nih!..hehehe

Yummyyy Choc Mud

(ok la...got to go...dh 1030,..later to be cont!)

0 baby's note!:

Post a Comment