Friday, June 12, 2009

aku budak disember...

Assalamualaikum,

Tengah borink2 nih!!..After meeting td, terus je balik umah! Xde maknenye nk masuk opis kalo dh tinggal sejam! Wat trap dalam trafic tu je!

Aku dilahirkan agak2 ujung tahun gk la..so ini ape yg Dato' Fadzilah Kamsah tu kate la kan...so just put komen je laa..cm ade kene ngan aku gk la!
Let's check it out..

DISEMBER

* Sangat setia dan pemurah.
(i'm devoted! *jgn la tuhan uji pelik2 kt aku*..pemurah tu depend)

* Bersifat patriotik.
(yep..yep..yep...saya sayangkan Malaysia..."Negaraaaakuuuuu,...")

* Sangat aktif dalam permainan dan pergaulan.
(yep..saye active bermain...pergaulan pun orait tp tgk org gk laa!!)

* Sikap kurang sabar dan tergesa-gesa.
(haaa sumtime, kalo time dh ciput sabar kemende kn, di wat plak pumping up my temp ...adekale nye pusher ckit! pedulik hape aku!! =p)

* Bercita-cita tinggi.
(yep..sgt tinggi!...melangit2..smpai langit ke brape ntah!!)

* Suka menjadi orang yang berpengaruh dalam organisasi.
(saperrrr x suke wei??!!..bongokss!)

* Seronok bila didampingi.
(off couurrsseee...especially with cik abg syg!)

* Suka bercampur dengan orang.
(yea...sharing the idea, knowledge and experience...)

* Suka dipuji, diberi perhatian dan dibelai.
(hhaa ni lg 1...bukan sume manusia suke ke?? jgn tipuu aaa!! lumrah babe!)

* Sangat jujur, amanah dan bertolak ansur.
('sangat' tu idok lerr...but most try not to breach laa!! even the truth is so painful..but beter than lying kn??..=p )

* Tidak pandai berpura-pura.
( aiiii aku kn pelakon teater...x reti2 lg?!!..wakaka...tp memang x bleh pun!! terasa level budus aku thp cipan!! so di nasihatkan jgn.. beter if pepel cant accept u 4 who u r...rather than becuming plastic, spastic..^&*%$#@$)

* Cepat marah.
(ini kalo org tu marah aku..walhal bleh ckp bek2, bincang....aku confirm marah balik...haaahhh pedulik ape aku!!...tp aku byk marah dalam diam..time ni best, pasai ko bleh nampak org tu sensitif ngan emosi ko ke x..org tu memang jenis amik kesempatan dgn 'kawalan' emosi ko atau pun x...)

* Perangai yang mudah berubah-ubah.
(yep...not deny it...but change for good!..be good not goat!! =p )

* Tidak ego walaupun harga dirinya sangat tinggi.
(yea..seperti adakalanya sampai dipijak2...xpe esok ade org pijak ko balik!! ade aku kisah ke time tu??...lantakksss)

* Benci pada kongkongan.
(definitely aku benci...ape kes??...waakakaka)

* Suka berlawak.
(yea...only pepel who know me...)

* Pandai buat lawak dan berfikiran logik
( be practical la ek...tp over gk kadang2 tu!! =p)


Ni sume komen from aku..
Yg x bape nk perfect... =D

0 baby's note!:

Post a Comment