Thursday, June 4, 2009

Otak x berjalan...

Assalamualaikum,

Aku Bosan! ini statement pembukaan aku!
Well bulan ni memang banyak masa aku abis kn kat opis je!
Menghabiskan keje client aku nih..aku harap by nextweek dh bleh close!
Aku penat tunggu lame2 cam gini...bukan kate x sabar! tp dah lari dari timing project. And aku rasa sangat geram. Lagi satu client, aku kene tunggu 1 lg call utk next presentation to the board! This one is library management system.

Aku now handle few client yg nk library system, so certain part kene study betul2! If not org kate aku x wat homewurk plak! but kalo soklan terlampau teknikal tu..mintak maaf la ek! akan di jawab tru mail/fon later!

Aku plan esok nk wat call for visit nextweek..xmo dah stay dalam opis. BOSAN TAHAP BABENG PUNYE!! Lagi satu aku nk siap kan 1 lg proposal request by one client nih! on Asset Management System. Nk kene review technical proposal je ni..yg len2 perlu la wat senirik!

Ari ni aku balik keje nek tren...patah kaki ari ni! Pasal kete aku masuk bengkel servis....waaaaa melayang la RM7 rat...nk renew lisence lg nih!!huuuu~

So petang td sempat la dating jap ngan baby kat KLCC...
sebab baby ade event SMIDEX09 kat situ...bleh la jumpe kejap!..kalo x jgn harap aa!

Anyway thanx baby for listening..And also for ur time..

K la...i'm so sleepy now...n also sakit kepala...need to sleep now!
Switch off the light....ZZZZzzzzzzzzZZZZZZzzzzzzz

0 baby's note!:

Post a Comment