Sunday, June 7, 2009

Takkk Moooooooow...

Assalamualaikum,

*sigh* haiiiihhhh,..dh abis weken 2 hari! Rasa nk tambah lagi weken 4 hari! wakaka Tp memang x dapek la kan! Huuu weekdayss menjelmaaa, nightmare begin. Esok keje, and aku rasa x bersemangat je nak kerja lately. Esok ade meeting plak ngan branch Penang n JB. Selasa meeting ngan vendor plak. Then schedule aku nk merayap stil kelam kelibut lg. Meeeeennnccccciiikkkk n booooooosssaaaannnn! AKU TAK MOOOWW MASUK KEJE ESOK!! =(


Baby Daniel sedang membesar..

Aku ni baru balik dr baby sit baby daniel! Nampak perkembangan terbaru die since the last time aku jaga die. Kecomelan dan kebijaksanaan die menyerlah kali ni. Die dah pandai nk respon ngan ape yg kite cube comunicate ngan die! Simple aaaaaa eeeeee... tu je laa! what do u expect kan..Kali ni dua kali aku kene cuci poop die..Geellii?? xlaa baby minum susu je...xde la sangat nk geli. Tp aku memang x kisah pun =D. Pas ni xde la aku gelabah mane...relax je! Cool Mum!

Today ade wedding kat seremban, Zura & Nas. But i'm so sorry sis x dpt attend u punye wedding. Xde org nk teman kan akak mu ini. Bf akak ade kelas and xde kawan len yg bleh diajak meronggeng..So minta maaf banyak2 la ek! Walo ape pun akak mu ini mendoakan kebahagian mu dan pasangan hingga ke akhir hayat! Jadi isteri solehah tau.

Berbalik pada cite aku malas nk g opis esok...huurrmm cm ne ek nk kasi semangat balik ni?? Aku rasa malas thp kronik..thp nk merambu air mata nk menunjukkan aku xmow p opis eeessokkk!! TOOOOLLOOOONNGGGG!

Huuu Semangat ku Yang Hilang...Kembali kau pada ku!! (ala baca mentera gitew!!)

0 baby's note!:

Post a Comment