Saturday, August 29, 2009

4th Day Quarantine

Diari Seorg Suspected.

Assalamualaikum,

Alhamdulillah, hari ni dh masuk hari ke-4 aku di quarantine kan. Masih lg bernyawa. And ari ni, suhu badan dah normal. Selesema pun dah xde, just nose block je!. Batuk pun ckit2 je. Tekak pun dh kurang flame! Lega rasanya. Now just wait until 1st Sept to declaire myself free from suspected. Asal aku tengok those pill, aku dh rasa melugai. nak muntah tgk pil2 ni. X lalu lg dah. Utk 4 hari berturut2 aku kenyang 2 kali. 1 kenyang makan n ke 2 kenyang ubat....eeeyyaarrrkksss!

Semalam baby datang umah jap, antar vits and mask. Mask aku dh tinggal sekeping. Aku kene pakai mask ni until doc say i'm clear from the disease. After that kene cont pakai kat luar plak. Serik rasanya kene suspect nih! And maybe aku hanya demam panas biasa but who knows. Baby dh cuak ari tu, takut aku positive. Scared if i'm drowning (paru2 berair), hehehe...

Tp aku rasa cm bodoh plak...nape aku x ikut je adik aku balik perlis aa minggu ni?? since aku cuti until 1 sept...aaaaiiiyyyaaaaa! adakah ubat2 ini telah menyengalkan kepale hotak aku nih...adieh! Awat la aku ngok sangat nih!...huhu. Setidak2nya..aku bleh gak ajak baby balik skali time2 pose nih! Porqe?? Porqe??...uhuhuhu

Aku tingin nak makan ikan bakar la ari ni...mengalahkan orang pose! 2 3 ari lepas, aku x bape selera nk makan. ye la, sume mende yg aku makan x rasa ape2. Now apetite dh kembali..rasa nk makan bapak dugong bakar pun ade...waaahahahaha!

Opppsss ok laa...dh masuk azan maghrib! Setan dh kene kurung...aku plak gelak mcm setan..huhu..

Selamat Berbuka sume...

Malam ni baby nk dtg lg...yay yay! =)

0 baby's note!:

Post a Comment