Sunday, August 9, 2009

Bro Dating

Assalamualaikum,

Weken ni adik bongsu aku balik from MIAT, Dengkil. Since dr hari aku marah kat die, langsung die x call2 aku,..alih2 semalam msg kate nk balik umah. Mau aku x marah kat die, simple pesanan pun xleh nak wat. Hangin aku bile org x amik berat ngan ape aku ckp. Tp angin aku x lame.

So today, since aku x kuar hangout ngan baby. Aku decide to go out ngan adik aku. Jalan2 kat KLCC, beli barang yg mama aku pesan and kiteorg g tgk wayang, ICE AGE 3! At last dpt gk tgk, best giler. Lawak sengal and ketawe x hengat punye! 4 star utk ice age. Harus la membeli DVD sequal Ice Age 1-3.

Before kuar jalan2, hari sabtu merupakan hari memanja kan diri. Nak harap org len manje kan, bek jgn harap.

So pg tu aku wat xtvt scrubing. Gune barang murah je. This called Lulur Bunga Rambai. Aku ikut petua cousin aku utk cantek kn kulit supaya putih melepak. Die dah amalkan since anak dara lg. So skin die bg aku cantek la. Dulu mase study rajin giler melulur nih. Dh keje jarang sangat. Ade kot dalam 2-3 kali. Pas ni kene rajin balik jaga2 diri. Kene maintain...


Lulur Bunga Rambai


After lulur tu, aku tgk ade 1 lg mask yg tinggal dalam drawer. Dh lame terperap kat dalam tu. This one Nivea Honey. Masa apply tu best, sejuk je. And muke rasa cm moist je but masa nk wipe out mask tu aku x bape nk gemar. Sebab creammy sgt, rasa belengas plak muke haku time tu. Nak gune mask len plak pas ni...


Mask utk org yg x cantekk mcm aku...


Ni la die barang mak aku pesan. Hari tu die pesan pinggan mangkuk. Banyak nye la nak kene bawak balik raya nih. Xpeee, nek kete adik aku..hahaha


Tempat letak pinggan mangkuk hayun


Alamak!! sebut pasal raya...kain aku x antar lg nak wat baju..adieh!

0 baby's note!:

Post a Comment