Sunday, August 23, 2009

Henpon Hancusss

Assalamualaikum,

huuuuu~ cedey gilerrrr!

Pas ni maybe x akan ade entry bergambar baru (sume gambar lame je), ini kerana kerosakan henpon yg thp kronik. Well org x berduit mane mampu nak beli kamera!! (waaa miskin sgt kah?? =S)..err baby can i have a camera for my beday?? =p

Henpon ni baru je satahun aku pakai. Now screen die blank xleh view. aaaarrgggghhhh tersangat la geram. Call in/out bleh lagi, cuuuummeeee msg la xleh nak baca! Aduuhhh terasa hidup dalam kegelapan. Nape x antar gi repair??...errmmm ntah!! Rasa mcm nak beli henpon baru jeee..(ade duit kah?? huhu)

Dah survey2 pun...hehehe. Tp tengok keadaan. Baby ckp beli je yg murah2 dulu. Later baru beli yg mahal. But for me, bek beli yg mahal terus. Pas tu x payah nk kecoh2 dah. Aku plan nak tukar telco vendor, ajak baby join skali. Eerrmm maybe amik Famili plan. So xde la mahal sgt. (Baby ni kn nk berjimat cermat aka kedekut ckit!)

Maner bessttt ek??...DIGI?...CELCOM?....MAXIS??(x payah recomend)

Pk..Pk...

errr ari ni nak berbuka di mana yeee??

0 baby's note!:

Post a Comment