Wednesday, November 18, 2009

Die boleh...aku x bleh...dosa besar!

Assalamualaikum,

Siyes laa...aku pelik ngan manusia cm gini...mungkin jugak die ala2 species mulut longkang atau pun mulut empangan kitar najis tu..(eeeyyaarrksss...jijikss!). Ni jenis cakap yg xde filter....sib bek la aku ni bek hati..kalo aku ni jenis x sabar.. huh!! dah lame aku rodok ngan berus jamban, kasi bersih sikit anak tekak ko ngan hati ko skali...

Kenape ek...kalo aku lupe atau pun terrrrrrr lupe la,..mesti ade manusia yg nak marah2 kat aku,..nak jerkah2 aku,..nak lepas emo2 kat aku,..nak perli2 aku,..nak pandang slack kat aku....y hah?? (Otak die RAM 10.0GHz kah?? die x penah lupe kahh??....hakkk tuih!)

Kalo senirik terlupe,..bleh plak ko senyum2 kambing, konon2 nye x bersalah la sbb "tterrr"....and bleh plak ko bg alasan "ba wau dal wau kha" ko tuh,..bleh plak wat ala2 mende x berlaku...pas tu ade hati plak nak pintas khutbah kat aku..(wah wah...keeeeeeemain lg..lempang nak??)

Tolong la explain kat aku,..nape insan macam gini wujud kt muka bumi nih??!!

Kenape kalo diri senirik tu mcm gitu,..x reti2 nk give n take ngan orang lain. Seolah-olah,..ko nak org len sume faham ko,..keadaan ko,..situasi ko,..

And bile hapen kt aku,..ckp aku cm gitu,..cm gini...mcm diri tu PPUURRRFFEECTTT sgt!
Alahai....sediy siot aku ngan manusia mcm gini...
Sediy sampai aku rasa mcm....giv up doohh nk berkata2..

Dah la...cukup kot wat malam ni..

Soddakallahu'azim...


.

0 baby's note!:

Post a Comment