Wednesday, December 30, 2009

Selingan..

Assalamualaikum,..

hhuurrmmm,..kali ni sesi luahan hati dan prasaan aku yg prasan.

What ever la kan..

Aku xtau nape,.. aku memang pissed off ckit (bleh jd byk kalo x kene gaya) la ngan org suke cakap "UP TO YOU" nih & "SUKE HATI YOU LA!". Bagi aku memang dah jadi satu kepantangan..Pedih telinga n hati aku kalo aku dengar ayat cam gini.

But geng, please bare in ur mind la ckit. If ur fren asked for an opinion x bleh ke kasi jawapan yg sedap untuk di dengari or di lihat rather than give that kind of answer, "UP TO U LAA!" (siyes aku rs cm nk lempang..n aku mls nk lyn org bg jawapan cm gini)..sangat tidak membantu!

Anyway, it's better for me not to ask when the answer gona be like that RIGHT??. Bek aku duk senyap2...wat decision senirik! Wat ape nak susah payah tanye opinion org when balik2 the answer "up to u la"...memang la decision aku yg wat! Ba wau dal wau kha...

And korunk pun, kalo rasa nak jawap kat aku dengan jawapan yg seangkatan dengan nya.. Bek x payah!! Simpan je tenaga mulut korunk or jari menaip korunk tu utk mende2 len..

If u really wana help me,...please give a gud reasonable,..bleh pakai opinion. If ade ckit2 kat mane2 yg x relevant and x bleh di terima pakai tu, it's ok. I appreciate it with thanx. But to a person who say "UP TO YOU LAA", dah!! Ko x ckp ape2 lg bagus...

And this one also applicable to Mr Rasaksa...hehehe!
Jgn mara k sayang,..ini lah perangai bakal isteri awak.




.
note: pelik kan! Bile sume "up to me laa" ade gak manusia yg sebuk2 nak busy body! adieh...SENGAL!
.