Sunday, February 21, 2010

Catatan terakhir bride to be

Assalamualaikum,..

Saya akan pulang ke rumah kayangan esok. Saya kena pulang awal utk selesaikan a few perkara persiapan akhir majlis pernikahan serta kenduri saya yang bakal berlangsung x lama lagi.

Segala persiapan bermula sejak saya bertunang dengan Mr Rasaksa dah hampir ke akhirnya..Alhamdulillah kebanyakan perkara telah tersedia. Dan yang lain2 nya masih lagi dalam proses. Banyak yang ingin saya kongsikan tentang persiapan ke gerbang perkahwinan. Tp apekan daya,..x kesampaian! Banyak yang saya pelajari di sini.

Ade sesetengah hajat terpaksa saya kuburkan...betul la, x semua yg kita nak kita akan dapat. Tp sekurang2nya ada..cukup melengkapi sebagai syarat.

Thanx to my frens yang banyak membantu, memberikan idea n menyalurkan tenaga...And for those yang temankan saya, thanx~....

Especially to Kak Wan, Eila & Alin...



.

4 baby's note!:

Intan Suhana said...

congrates zihan..
dh dpt kad tu..thanks sbb ingt juga..^_^ sorry sgt2 sbb tak dpt hadir masa kenduri tu..kebetulan bestfriend pun nikah same date dgn zihan.. :( pape pun..intan doakan semoga zihan+suami berbahagia sampai ke anak cucu.. ^_^

Yani said...

Yani tak dapat kad... ;(

but still i will attend ur wedding!

sweetlavender86 said...

congratz kak ann!smoga sumenye nti berjalan lancar.selamat menjadi isteri yg taat n setia pada suami tercinta!

NahiZ (chynk) said...

Intan: It's ok intan. I understand. Kalo rajin dtg la sblh kajang punye k!

Yani: sorry yani, x sempat sent. But thanx for cuming utk memeriahkan majlis.

Zura: Insyallah! AMIN~

Post a Comment