Thursday, March 11, 2010

Nice Photo Ya'll

Assalamualaikum,

Yang dinanti-nantikan telah tibe...


Tp sekeping je ler..yg len tu belum dapat lg.

Pepepun would like to say Thanx to Azzahary for a nice foto session with him. I'm flattered. Cant wait to see his work.

Please visit here to see his artwork : AZZAHARRY: TheCLIQUEPictures. Amazing!

Al-Kisah.
Pada mulanye aku pening gak nak pk kat mane nak wat sesi outdoor nanti. Xnak la wat kat tempat tipikal je kan. So that day wat la sesi kat Ladang Kebun Getah Sempadan Kedah Perlis. And heret la skali WindChair mama for our prop. Turn out to be great outdoor fotoshut session. Plus my frens also joined us that day. Too bad my cousins dun wan to follow as they all packed going back home.

Alhamdulillah,..everything turn out to be nice!

Kalo wat post-mortem sure byk part yg hancussss..no turning back!



.

4 baby's note!:

Yani said...

Kat area mana ya? kalau buat kat ladang tebu yang menghijau sure beshh kan...x sabar nak tengok yang lain lagi..yeay!

NahiZ (chynk) said...

Ni kat ladang getah Gerbang sempadan Highway Changlun-Kuala Perlis.

Huu Ladang tebu x dapek ler,..jauh sgt tu,..ni pun seryau kot2 ada ulaq..huhu

NenekPenne said...

niceeee

dulu masa i kahwin tak ada outdoor photos.. simple2 jer kat FRIM.. ai pun mcm tak kisah...apsallaaaaa..

tapi for my next marriage, if GOD permits, i nak buat mcm ni... chewaahhhh

my fren buat kat sawah..cantik!!! dengan padi yang menghijau.perghh...

mama E'za said...

Salam singgah :)
Rasanya lom terlambat utk ucapkan Selamat Pengantin Baru..semoga bebahagia selamanya

Post a Comment