Wednesday, April 14, 2010

2 Face..

Assalamualaikum,

Waaa malasnyee aku skrg ni ek. Update blog pun dh jarang2. Xde cite kah? Hidup ni terlampau bosan kah?..OWWWHHH TIIIDDAAAAKKKKKKK!

Actually xde bosan ape pun, byk je nk story-mory. Haaa ni ade nk bebel ckit la ni,..
It's about 'Silent Reader'. I dun want to pin-point kat sape2..just nak pesan-memesan je la.

I believe some of my silent reader are my frens and some of them I can consider as ___________ (what ever u wana call urself!).

U wana know what the purpose of me blogging? Nak tau?...Naaaak keeeeww??

Aku blogging utk memember yg baik selalu tanye pasal aku, tp kadang2 aku x sempat nak reply pepe..so aku ckp "bace blog k!" =p (maacamm femes! buweekk)

And nak di jadikan kesah, ade jugak silent reader yg sibuk-menyibuk g hebahkan2. Cerita gitu gini kat luar sane tu...adieh! SIBUK LA KAU... Kalo cite baik xpe la gk kn...Aku bab baik2 ni xde hal nk share, tp jangan la kau pegi jaja cite x baek plak! Rasa nak lutu je kepala die nih...Ngadu2 plak!

So please ek, what ever story mory cukup la sampai di sini. Kalo rasa x pueh ati kat mano2...sila tinggalkan komen di sini yaaaa.

Tolong la jangan cakap2 belakang ookkaayyy! Aku dah rasa ade back staber kat sini, gunting dalam lipatan, duri dalam daging, talam 2 muka aka 2 face. haaa ape lg ...

Kalo ko nk ckp2 belakang x effect hidup org len xpe,..ini dh kire menjejaskan!..
So tolong jaga sikap itew ok!

Aku pun silent reader gak, banyak blog aku baca. Tp aku x penah kecoh2, nak kutuk2 ke ape ke..Aku respek kat bloger2 ni came out dgn mcm2 kesah. Tp aku baca cukup utk diri aku n mende baik, info bagus aku share ngan kawan2. Tp cite buruk aku wat pedoman utk diti sendiri.

Tp kooo...aku xtau ape motif..Aku baca gk blog ko tp aku x sebuk pun nk intefere private life ko. Ko okay ke..Kay-O ke...pedulik la. Aku x sibuk nak kecoh, eh XX nak tau die kan bla bla bla...n tau tak XX die ni dah bla bla bla...adieh!

Soooo Pleaseee ok...just read it here n leave it here. Tp kalo nak kecoh masuk UTUSAN ke, BH ke,..Metro ke...aku x kisah! ON..


.

5 baby's note!:

~YantiHidaYuAziz~ said...

kenapa ni zihan...umm sbnarnya kita ni sama jer ada silent reader yang tah aper2 tah...nak baca baca jelah ni tak kata2 belakang padahal benda tak der kena mengena dengan kehidupan dia..mmg sakit hati kan?raser nak plaster2 mulut dia macam dia tu bagus sgt

NahiZ (chynk) said...

huhu..ni la manusia!
Sibuk sungguh! Xde keje kot nak jadi wartawan sooo'sial' Freelance.
Just Baca je k..ini x kaypoh kat luar, men blkg!..cube la kaypoh depan zihan..ade brani??

*urut dada sabarkn diri*

Daleela said...

Senag je cite yang..xyah layan org mcm tuh...

ocha said...

suci pun selalu kena komen kat ochabutik.blogspot.com ni...mcm2 yang dia hantar...kadang2 tu buat kite sakit hati...rasa nak marah je..tapi tak tahu nak marah kat sape..sebab dia x letak nama kat komen tu..org mcm ni pun ade..klu x suka tgok blog kite x yah lah tgok kan..

Yani said...

Hishh!!!

shuuhhh shuuuhhhh shuuhhhh orang gitu...kita nak blogging nie suka hatio kita la..knpa nak sibuk panjangkan kisah kita pada orang lain. Betoi zihan, kalau baik2 tak apa la..Tapi kan, kita pun tak mintak depa canangkan kisah baik buruk kita kat luaq sana. Baca saja ja. Diam-diam jangan nak kepochi di luaq sana. Hishh. Yani lak tumpang hangin nie.

Post a Comment