Thursday, May 20, 2010

Terperap & Basi...

Assalamualaikum,

Alhamdulillah!..hari Jumaat datang jua esok. Actually ari ni saya EL half day, tibe-tibe badan terasa pelik, terasa sangat letih yg amat2. So saya balik umah dalam keadaan shaky...tawakal je la semoga sampai ke rumah.

2 hari lepas me accident, sbbnye saya rasa letih n mengantuk teramat. Sib bek xde pepe.

So ape yg nak di hapdetkan di sini ade lah...

Cerita-cerita basi saya...

Oohh by the way, ari tu dah karang sikit punye baeekkk,..skali kau...x save, haaaa padan muko den! Habuk pun taaarraakkk...

Macam biase lah...kalo cite basi2 ni, mengikut gambar yg terdapat dalam hp la ek..

Laaayyyaaaannnnnzzzzzzzz....

Now ofis I dah pun move to a new ofis in Seri Kembangan. Still remember previous entry yang I letak gambar ofis yg tengah renovate dulu?...Haa ofis tu laa!



Awal2 masuk still xde mood lg nak wat keje. Cume settle kan Tender je. But a week after a new mission is to bring in more business must be accomplished. I cume ade 3 bulan je utk prove it to my boss, kalo x I have to say buh-bye..Adios Amigos Berambusss...siiyyeesss! =S

Aiiiyyoooo…dah start fenink!

Ini gambar masa kiteorg kuar hangout weken dolu-dolu.


See Mr Rasaksa ni, kononnya malu2 nak bergambar


Plan mula-mula nak merayap byk tempat tp last2 stranded kat Low Yat.

Nak beli mende alah ni je...


Tau x ape mende ni??


Ni la dia, printer all in one...Cuma xdak FAX je.

Tujuan nye adalah utk print ape2 document yg dikehendaki and also help Mr Rasaksa utk print die punye paperwork nanti.

After shoping mende alah tu, kiteorg g lepak kat Coffee Bean. Sbbnye ari tu Mr Rasaksa ajak lepak CB tp dh lewat sgt. Unbelievable bile nampak CB jual Red Velvet Cake. Selalu makan Red Velvet kat The Apartment je. Even yg WonderMilk Cupcake pun x penah try lagi. After taste this cake, I would like to compliment The Apartment sebab Red Velvet Cake die paling best skali. Penggemar dessert harus cube ini cake. Sangat tidak muak…

Our Drinks


Red Velvet Cake


Settle bercanda mesra di waktu petang, kiteorg gerak balik. Malam ade sesi badminton bersama seisi keluarga. Sangat menjaga kesihatan ok. And aku suke gak activity berpeluh ni. Dulu g swimming je ngan Mr Rasaksa, now men badminton plak. Mr Rasaksa ade ajak men Tennis…sure x tahan punye, raket berat dowh! Kiteorg pegi tempat sukan yg kat Cheras tu je, alaaa tepi highway pun bleh nampak. Tapi tu la, sungguh meronta-ronta hati ini bile melihat org men futsal. Teringin nak men rembat2 lg. And ping-pong court pun ade. Maybe next time la kot men ping-pong plak.

Lepas je bersukan, kami ke rumah maktam plak. Maktam ni adik kembar mama. Pegi rumah maktam sebab nak amik CD Video Majlis Perkahwinan kami hari tu. Dah siap pun. Yang ni Paktam and famili yg sponsor. Siap import videographer from RTM lg. Thanx to Paktam & Maktam seisi keluarga.


VCD Wedding


My album pun I dah approve for Jerry to printout and arrange in the sticky album.

Huuu bile la agaknye boleh tengok album2 tu. Asyik layan soft copy je...


.

0 baby's note!:

Post a Comment