Wednesday, March 23, 2011

Aktiviti Minggu Ini

Assalamualaikum,

Susah bebenor nak hupdate blog lately. Semuanya sebab kekangan masa. Kalo dh balik umah of course mengadap si kecik je. Tu pun curi2 blogjogging jap masa tgh pump.

Kali ni cite simple2 je. It's about last weken punye Mother & Baby Expo. Booth yang best Susuibu.com, Avent, Pureen, Autumz and Combi. Tp aku xde la nak borong ape pun just beli storage bottle je. Sib bek la on saturday tu class hubby cancel. Dapat la merayap kejap kat Midval tu. Kalo x mau sangap berasap duk kat umah ngan Nazhan.

11 botol = RM 38.90 x 2

Bleh tahan mahal gak la. But for Nazhan punye pasal beli je la. Nanti nak simpan susu cam ne plak kan. Investment utk anak membesar.

Hari Ahad.
Hubby still ade klas from 9-5. Nak x nk aku attend wedding kawan baik aku sorang ni. Actually die dah nikah 1/1/11 ari tu n kenduri on 2/1/11. And this time kat Dewan Seksyen 16 Putrajaya utk majlis sebelah lelaki. At last kawen gak ko Tasnim. Pas ni produce anak comey2 k cam aku! =p


Suke dress die ni. Simple je. Xde veil panjang bagai. Simple yet elegance. And x sangka plak yg make up die ari tu, Kak Eleena Lamat. Well aku penah wat part time jaga booth Eleena Lamat masa Wedding Expo kat PICC dulu.


Ni die punye guestbook corner. Well sume simple je about her wedding just like the person herself.

And last but not least gambar terakhir untuk kali ni...


Memboolatt si Nazhan lil pumpkin nih.


3 baby's note!:

W3 tOgetHer said...

membolat sungguh si kecik nie...ishh..embam nya si tomei....amatlah seronok utk digomol si kecik nie...kalo aku jumpa anak ko zihan...ku sium2 pipi yg embam tu tau...hahhaha

L@iLy_MiMie said...

ish geramnye tgk si kecik ni..... rindu nk peluk cium dia.... nnt jumpe pulak mst lg mantap dak kecik ni..

syuhaila binti mustafa said...

kt duniasusuibu/shop ada promotion. storage bumble bee tu 31++.. mana tau nk tambah lg collectio.. :P

Post a Comment