Friday, July 8, 2011

The Simple-est Contest Ever!! The Bald Baby Contest

Assalamualaikum,

It's Nazhan 1st online contest....

THE BALD BABY CONTEST

6 JUL - 6 AUG 2011

Objektif: Bagi menghargai bayi-bayi botak atau kurang rambut sedunia oleh Amir.

First time Amir nak buat contest :) So sebab first time, kita bermula dengan yang paling simple;

1) Post satu gambar anak / anak buah / anak kawan anda semasa 'botak'/selepas cukur rambut/atau memang takde rambut macam Amir DAN letak caption yang menarik / funny / attractive tidak lebih dari 10 perkataan. The simpler the better. State nama baby juga as identification.

2) Tinggalkan comment di entry ini (The Simple-est Contest Ever!! THE BALD BABY CONTEST) as a record of your paticipant.

Do i look like wana smile??...or wana cry?
< Hadif Nazhan Bin Fakhrul Amzari >

Syarat:
1) Gambar yang dipertandingkan haruslah gambar baby (0-12 months). Tidak Mengapa kalau bukan gambar current, gambar masa baby pun boleh :)
2) Satu penyertaan sahaja bagi setiap peserta.
3) Tarikh tutup : 6 AUG 2011 sebelum 4.00PM
4) The best picture and caption will be chosen as the Winner! Only ONE winner.
5) Keputusan Amir (pengadil) adalah muktamad tau.

Simple je kan? :)


Hadiah:

Mothercare Sleepsuits - 3 packs

*Design and Size (age) may differ from the picture based on the winner. Say baby girl wins, organizer will choose appropriate design for her :) Amir has a great taste so don't worry.

Come and Join the Contest!!


1 baby's note!:

Nur said...

okay hadif, entry accepted.. tembamnye awak ni.. Geram!

Post a Comment