Product Review & Free Sample

3:28 PM

Assalammualaikum W.B.T

Hi semua. Alhamdulillah, good to be back from kampung. 5 hari di kampung macam-macam nak buat tapi masa sangat singkat. Most habis kat jalan je ni. Semalam ingat nak up 1 entry. Tapi end up dengan unpack stuff, laundry and etc., tak sempat. So mari kita mulakan...

Kali ni nak cerita pasal product review. Some of you yang follow my Instagram Zihan Zamberi  mesti dapat tengok few picture of product review. Kejap dapat susu, dapat iron, dapat itu, dapat ini. Not for free ok. Kene wat review. Some you boleh je dapat free sample by signing up a club or something.

Ini antara link yang I join.

1. TRY AND REVIEW
2. HOME TESTER CLUB - got S26 formula milk
3. THE INSIDERS - got Philips Steam Iron


Milk Review ni ambil masa lama sikit. Ni nak kene tengok dia punya progress budak semasa menggunakan susu ni. Sampai ke tahi pun kene tengok ok. Hahaha




Yang ini memang tak agak langsung okay. Masa orang nak hantar parcel ni, I masih lagi terpinga-pinga benda apa yang I beli/order online. Sebab memang dah lama tak beli barang-barang online ni.
Bila tengok company details yang hantar parcel ni pun rasa sangat pelik. Which I could not recall at all. None. Empty. Zero.

Then I check all my emails baru la figure out apa menda yang I join. This is very totally huge unexpected surprise! Sebab sebelum ni ada la hint je kat husband. Tak sangka pulak Allah bagi, sebab I minta kat Dia je lepas tu. Serious ok.




Syukur, Alhamdulillah. Bila sesuatu yang kita tak jangka tu kita akan dapat. So kawan-kawan sekalian sila la register kat link yang saya bagi tu. Mana la tau kan. Rezeki kalian pulak dapat untuk buat review.

Sebelum ni banyak jugak dapat free gift ni. Stok susu 6 bulan and banyak lagi. Vacation la. It was great and fun. But make sure you buat honest review.

Ada banyak link kat luar sana juga yang bagi free samples and buat give away contest. Join je. Tak rugi pun. Kalau dapat tu, rezeki! Ye dak. Tak dapat, tak de rugi apa-apa pun. Like me, I tak masuk semua contest ke apa. I masuk yang chances to win yang tinggi. Contoh, join contest yang tak ramai orang join. hehe. If ada slogan ke, leave comment ke apa. Just make sure yours is totally different from others, out of cliche and etc.

Free samples ni mostly you bleh dapat pads, susu and other product. For me it's very helpful bukan untuk dapat free je tau but to guide me shop the items in future.

That's it for now..

Daa~ 💋


Zihan Zamberi

You Might Also Like

1 baby's note!

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images