Tuesday, January 31, 2012

Nazhan's Big Day

Assalamualaikum w.b.t,

Alhamdulillah~...Selamat sudah beday party Nazhan wit other januarian boys, daddy, pakjang, n paktam die. Kenduri yang mulenye plan ala kadar tetibe menjadi kenduri yang sangat meriah. Thanx for coming everyone!

And also BIG THANK YOU to Mama, Adik2, Abah, Ibu & Daddy coz sama2 sponsor untuk this event. Insyallah kalau ade rezeki lg, kami akan jemput korunk sume yg sporting moting nih. Walau pun semalam ptg hujan korang sume still enjoy the moment. Thank you so much~

For those yang bg hadiah kat Nazhan & also late CNY angpow. Thank you! Nazhan couldnt be more happier to have all of beautiful n nice guest n friend on his beday. Walau pun cranky a bit di akhir2 majlis.

N Big Sorry jugak pd kengkawan yg dtg tp saya x sempat nak layan.

1 of goodies in a bag

with mummy Eila

Kek Nazhan..Elmo! Pocoyo org kedai x pandai lukis...

Beday Boys: Daddy & Nazhan

Nice pepel give nazhan prezzy...

With mummy Wanie n baby Qistina

Mummy Adzlin & Baby Adri...gerammm!

Banyak gambar about the event x sempat nak snap sebab sibuk layan tetamu yg agak ramai.
Thank you for coming everyone!

Menu:
Bihun Goreng
Satay
Pulut Kuning
Lontong
Roti Jala
Kek Kukus Chocolate
Karipap
Kuih Koci
Seri Muka
Bubur Kacang + Durian

Dessert:
Custard Caramel + Cocktail Fruit
Tembikai
Rock Melon
Pisang
Grapes
Kiwi
Jelly

Beverage:
Fruit Punch
Teh Tarik

3 baby's note!:

Anonymous said...

Happy 1st birthday to Nazhan.. Mummy Nazhan preggy ke???... Is Nazhan going to get adik???...

Dulu Gadis, Kini Mama said...

happy birthday to Nazhan! akak siti zarihan kan? yg ada dlm mommies united, i'm a mommy..i'm a blogger?

hai!nama saya Lala! selamat berkenalan!hehe

ZihaN ZamberI said...

anonymous: Thank u...preggy?? Nehi, just kebuncitan melampau...haha..bile la perut tu nk flat balik...huhu

Lala: a'a,..ye saye! welcum to my humble blog..n salam kenalan too.=)

Post a Comment