Thursday, February 9, 2012

I Want...but...

Assalamualaikum w.b.t,


Dah ari Khamis..skjp je dh nk masuk tgh Feb. Asyik2 ayat ni la kuar dlm entry aku..


wokess cannot wasting time...

currently byk cite x sempat nk update. Cuti 4 hari pun aku x load ape2 cite utk santapan korunk kn..asyik2 lauk basi je aku bg.


Dah lame aku NAK..tp masa tu agak terhad. Apetah kat ofis susah ckit nk hupdate2 nih.


Aku nak tukar layout..tp aku xtau nk pakai layout mane 1.


Aku nak hupdate list bloger yg add aku..tp selalu je x berkesempatan. Maaf ye mak2 bloger sekalian.


Aku nak blogwalking korunk sume tp aku bz ngan keje di ofis n layan hubby/anak di rumah.


Aku nak...err mcm2 aku nak. Tp biase la kan, x sume yg kite nak tu..kite dpt!


Tp yg paling aku nak is to discipline myself n utilise my time wisely..


and


Tahun ni I nak improve myself to be a gud wife n mommy than last year!!


Azam kah ini??!!


.


Published with Blogger-droid v2.0.4

0 baby's note!:

Post a Comment