Wednesday, October 22, 2014

Mummy Bosan!

Assalamualaikum w.b.t,

Lifeee ooo Lifee.....mcm hilang sekejap life aku since involved ngan project. If next tender menang gak, again my life will drift away.

Salam bersiaran at 4.30 am. Masih cuba menyiapkan user manual sebaik mungkin. Hari ni dapat feedback kene tukar-tukar sikit. Terdapat beberapa kesilapan. Ye la kan, wat ikut kepala sendiri. And buat plak time-time 10pm ke atas sampai subuh. Kalau tahajud, takde harapan cenggini. Masya-Allah, lalai nye. Paham-paham je lah kalau wat kerja malam-malam ni, surely tersengguk-sengguk punya. Dah minum kopi pun, mata tu tetap juga layu seperti pintu kedai ditarik-tarik ke bawah.

Actually tak de topik sangat nak blogging. Nak wat review trip-trip lepas tak terbuat-buat lagi. Semua cerita dah basi. Tapi takpe, niat blogging nak simpan kenangan and maklumat serba ringkas sebagai rujukan.

Blog ni pun dah lama tak upgrade. Design pun dah lapok. List of blog pun tak update lagi. Dari dulu kata nak make up blog. Tapi tak terbuat-buat sampai sudah. Oooohhh time management again. Baru nak start wat, mesti ade je yang datang tarik kain. "Miiiii...Miiiiii...ni ni ni", ade je bende nak di tunjuknya. Kang panggil lagi, "mummy,..mummy,..nak air kosong sejuk!". So macam mana nak concentrate? Harapan je lah nak  make up blog. Diri sendiri pun dah tak brapa nak make up!

Now dah nak end of Oct. 8 days left and then November. Hooowaaaa...2015 is around the corner. Apa nak buat in 2015? Again, planning! One of it is to get pregnant for the 3rd time. Daiman Muttaqin pun dah 1 tahun 2 bulan lebih. Okay, I got another 4 months left to think. Tapi if 4 month lagi sempat ke baby 2015? Hew hew hew...

Huurmm kene start replanning balik ni. Apa yang nak di capai next year. Yeaahh, even-though this year tak berapa nak bagus. But I think I am doing fine. Upgrade to a certain level.

I think I have to stop now. Walaupun jari masih lagi nak ketuk-ketuk keyboard, mata dah tak mampu nak tahan. Kepala pun dah macam ikut mata sekali. Tak mampu dah nak bekerjasama dengan otak. Lain kali sambung lagi katanya.

Good Night!

0 baby's note!:

Post a Comment