Wednesday, July 20, 2016

Milk Story Health Bar

Assalamualaikum w.b.t,

Seperti semua sedia maklum especially kat FB, I dah pun naik taraf Mak Anak 3. Tak sempat lagi nak share pasal beranak pinak ni. Nanti I blog pasal tu. But before that meh sini I nak share pasal 1 of The Milk Story Product. And 1 of the successful agent yang jual produk ni adalah Lunatots.


It begins when I go through their FB. I memang suka tengok-tengok page Lunatots ni. Kot-kot la ada offer apa-apa. Sebab sebelum tu I beli their Milk Story product masa dalam pantang. Then I came across 1 status as below.


So tunggu apa lagi kan, terus la up comment kat situ. Sape tak nak. Benefit tinggi kot Healthy Bar by Milk Story ni. 

Tup tup...after waiting for awhile...see no. 9, my name comes up.


 Weehuuu...dah terimagine kesedapannya. Tapi I terima agak lewat sebab I lambat sikit respon kat Miss Lunatots.


Ingredients;
OAT , ALMOND , RAISINS

And the calories only 93.11.

chewy tasty healthy bar

I like the taste. Not like the other healthy bar, this one is not that sweet. Manis dengan raisin dia je. And kalau makan healthy bar ni bersama teh o or susu, teramatlah layan.

Cepat-cepat lah keluar produk ni...memang sedap! 


1 baby's note!:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment