Friday, July 17, 2009

Distress Planning

Salam Sayang,

Today hangout ngan Kak M. Aku kenal die since last year, but recently la baru rapat. Suke and admire cara die, sbb ade la persamaan cm aku. The reason why we hangout at 1st place is to talk about business, Kak M ni my client too. But td tercampur aduk la business and personal. At last jadi businal!!..huuu ade ke?

Ghupenye kecik2 kak M ni, terkandung seribu satu cerita yg agak tragis dan ala-ala cite muvie cintan cintun gitu. But i think colourful gak la. So oficially aku akan jadi muvimate die insyallah. Ye la, before this slalu aku nk layan muvi ngan Baby je. But now he needs to work hard for us and future famili, so kene faham la kan! He got no time for me anymore and i can't rely so much on him dah la. Have to be independent!(hrp2 die x bising aa!)..All the women who's truly feel me,..throw ur hand ups at mee!!

Nasib la kan, kalo pas kahwin pun life cm gini. So adelah lebiy baik aku biase2 kan diri. Lepas ni xde la nk bising kate x fhm la, itu la, ini la. Orang len pun bz gk,.. stress gak.. But time for someone is necessary. Dh kate bersedia utk commitment!

Ye la maybe manusia x same. Mcm aku, kalo aku stress ke ape ke...aku mesti rasa nk jumpe die. But at certain time, he cant be there for me! At least i cry at the right shoulder, and he should know this. Tp x tau la if he rather see me cry at someone else shoulder. huuuu~ mintak simpang. Talk to him pun dh kire release stress. Tp aku xtau la die cm ne kn..xtau la plak if jumpe aku, tgk muke aku ke..dgr sore aku terus stress. wuhuhuhu, sure korunk suh aku sabar banyak2 kn??!!

Ke aku kah orang yg tidak memahami?? huurmm xpe, there will be up and down! Time ni baru bleh tgk sape amik peranan pompuan n sape amik pranan laki.

Have to bare la kan...do i have any choice? Just because i luv this man so much.

zzzzzzzz

With all my luv.

2 baby's note!:

NenekPenne said...

kalau u kata u kena independent... i lagi lah kena... tak ada shoulder to cry on dah... everything i have to do all by myself... i pun tak rely sangat on him masa marriage dulu...untuk apa? untuk kes2 mcm ni lah...sediakan payung sebelum hujan...

NahiZ (chynk) said...

huhu sad to hear that nenek! Be strong!

Post a Comment