Monday, July 20, 2009

It's Begin...

Salam Sayang,

Hari sabtu lepas sangat letih pusing2 area TAR. Baru area tu je, tp letihh woo!
Now kiteorg dh start tengok2 package2 ofer by certain wedding vendor kat situ, dari butik2, kedai kain, kedai emas and macam2 kedai kiteorg redah. And chynk jd amat penink untuk pilih sume2 bende tu, even baby pun sure dh x terlayan kerenah chynk kn. Apetah lagi pada hari tu, bonda pun turut serta.

As for now cincin dh pun di pilih, of course la chynk pilihkan. Baby takut kalo baby pilih chynk x pakai. Which is actually chynk bukan kesah sgt pun, if baby dah beli chynk pakai je la. Masa pergi 1 kedai tu ade offer for tempah baju nikah, murah gk la! But bese la, baby still nk reke lg until we can get a best price. Banyak mende nk kene jimat sebenarnye.

In my head, everything about what kind of material, what kind of design, what kind of colour sume dh ade! Cume bile dah tengok selambak pelbagai jenis tu, harus la tengok ke semua nyee..tu la pompuan nafsu sembilan..tp chynk gune akal satu ni je utk stick to wat i want. Baby jgn worry k!

So now baju nikah dh tengok, after raya ni nk pilih material, design and tempahan je! Pelamin pun dah figure out, what kind of konsep yg kiteorg nak. Cincin pun chynk dh decide, which ade 2 cincin nikah yg catch chynk eyes. Cume tunggu baby choose je. Cincin tunang tu delay jp, sbb susah la nk carik emas 916 nih! G habib memang x cantek, cm org tua ckit. Tp kalo nk ikut kn cincin tunang la lg penting..hehehe

And untuk barang2 hantaran maybe start shoping after raya nih. Banyak nye mende nk kene prepare ghupenye. Nek penink kepala memikir kan sume2 ni,..fenink! fenink!

Tp tu la, baby x happy pun! Tu ape yg baby cakap mlm tu! Rasa sedikit hampa. Bila di tanya kenapa, baby pun x tau nk jawab apa. Cediy!! nak kawin ke xnak nih??!! wuuuwuuu

With All My Luv.

2 baby's note!:

NenekPenne said...

i dont know what to comment....

Anonymous said...

miley cyrus nude [url=http://www.ipetitions.com/petition/mileycyrus]miley cyrus nude[/url] paris hilton nude [url=http://www.ipetitions.com/petition/parishilt]paris hilton nude[/url] kim kardashian nude [url=http://www.ipetitions.com/petition/kimkardashian45]kim kardashian nude[/url] kim kardashian nude [url=http://www.ipetitions.com/petition/celebst]kim kardashian nude[/url]

Post a Comment