Thursday, February 3, 2011

Nazhan's Prezie!

Assalamualaikum,

Sepantas berakhirnya bulan Januari, sepantas itu lah jugak Nazhan membesar. Tomorrow is Nazhan's 1 month old. Dan Sabtu ni akan berlangsungnya Majlis Akikah dan cukur rambut Nazhan. Kenduri yang serba simple ni ditaja sepenuhnya oleh Tok Papa. Murahkan rezeki Nazhan! Even Mak sedara Nazhan pun turut di sponsor Tok Papa. YEP, kenduri Akikah Mak Sedara(Husnizah, borned 25th Dec) and Anak Sedara(Nazhan,borned 4th Jan) dijalankan serentak. I x sempat nak plan pepe sangat pun. Sebab buat kat kampung kan, so sume nye simple2 je. Pepe pun, doa saya agar Allah sentiasa murahkan rezeki Papa.

Majlis akikah ni merupakan hadiah besar Tok Papa untuk cucu die ni, while Tok Mama plak belikan die crib. Tp kiteorg x bawak balik kot crib ni coz xde tempat nak letak dalam bilik and kete pun myvi je. Mane muat kan...

So here saya and hubby annnddd baby nak ucapkan Terima Kasih for those who gave a present for Nazhan and also cash. Daddy siap bukak akaun AHB utk die, but under daddy's name dulu la. Later baru tukar.

A HUGE Thank You to:
1)Mama (MIL), dr awal lg beli brg utk mummy and baby.
2)Wanie, Hubby & Doter
3)Nurul & Hubby
4)Kak Mona
5)Ateh
6)Maklang Mama
7)Paktam & Maktam Famili
8)Paklang & Maklang Abah
9)Mimie
10)and more...

Thank you so much for being part of Nazhan life.

Crib from Tok Mama

Hadiah lain: Set baju, rompers, kasut, cash, and etc.
Sorry no pikcass...

0 baby's note!:

Post a Comment